6 Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Туризъм и хотелиерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Туризъм и хотелиерство
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Туризъм и хотелиерство

    Какво е програма, BBA степен? А бакалавърска програма по бизнес администрация обикновено отнема четири години, за да завърши, и курсовата работа има за цел да подготви учениците за нуждите на бизнеса и финансовите професионални направления. Студентите трябва да завършват средно образование като предпоставка, и те могат да имат шанса да се специализират.

    Какво е онлайн BBA в туризма и хотелиерството? Общата курсови теми включват управление на туризма, организиране на събития, счетоводство, стратегическо управление на бизнеса, развитие на уеб приложения, поддържащи системи за управление и глобални маркетингови стратегии. За да се втвърди по-дълбоко разбиране на бизнес принципи, учениците могат да очакват да преследва казуси и списания. По време на следването, учениците могат също да бъдат насърчавани да преследва стажове с утвърдени компании в тяхната идеална професионална ниша.

    С онлайн BBA в туризма и хотелиерството, учениците са подготвени за тежките условия на професионална кариера в областта на туризма и хотелиерството, свързани индустрии. Завършилите обикновено имат широк набор от умения, свързани с управлението на бизнес, комуникация и иновативни изследвания. С тези умения, с които разполагат, учениците могат да очакват да се класират за повече работни места като цяло.

    Цената на придобиване на онлайн BBA в туризма и хотелиерството обикновено ще варират в зависимост от предпочитанията на студентите. Някои учени режат разходите за образование с по-големи размери на класовете онлайн-базирани и дигитални материали.

    С онлайн BBA в туризма и хотелиерството, завършилите могат да очакват да намерят работа в областта на туризма и хотелиерството, но те също могат да се класират за позиции в управлението на бизнеса, счетоводството и пътуване. Общите позиции включват туристически агенти, настаняване мениджъри, туристически координатори и организатори.Много студенти дори преследват предприемачески начинания, свързани с туризма, като туристически агенции и Конвенцията за планиране агенции.

    Поемете контрол на вашия бъдещ и Летящ старт на кариерата си и образование с онлайн BBA в туризма и хотелиерството. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.