Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Финансови технологии 2023

1 Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Финансови технологии 2023

overview

Сферите на банкирането и финансите се трансформират и правят иновации с нова блокчейн технология, изкуствен интелект и квантови изчисления, които задвижват онлайн изживяването за клиентите.

Програмите за магистърска степен по Fintech предлагат на бъдещите лидери в индустрията възможност да научат тези нововъзникващи технологии чрез обучение, базирано на проекти. Студентите, които са завършили магистърска степен по финтех, могат да преследват кариера в разработването на системи за инвестиционно банкиране, корпоративно управление на съкровищата или корпоративни финансови анализи в много компании от Fortune 500.

Бакалавър по бизнес администрация е бакалавърска степен, която може да бъде спечелена в течение на около три или четири години. Чрез придобиване на степен BBA студентите овладяват умения за критическо мислене, управление на времето и лидерски умения, които са необходими за успешна кариера.

read_more

filters

 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Икономически изследвания
 • Финансови технологии
fields_of_study
 • Икономически изследвания (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format