Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Онлайн обучение Задочно обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Финансови технологии 2023

1 Онлайн обучение Задочно обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Финансови технологии 2023

overview

Сферите на банкирането и финансите се трансформират и правят иновации с нова блокчейн технология, изкуствен интелект и квантови изчисления, които задвижват онлайн изживяването за клиентите.

Програмите за магистърска степен по Fintech предлагат на бъдещите лидери в индустрията възможност да научат тези нововъзникващи технологии чрез обучение, базирано на проекти. Студентите, които са завършили магистърска степен по финтех, могат да преследват кариера в разработването на системи за инвестиционно банкиране, корпоративно управление на съкровищата или корпоративни финансови анализи в много компании от Fortune 500.

Бакалавър по бизнес администрация е бакалавърска степен, която може да бъде спечелена в течение на около три или четири години. Чрез придобиване на степен BBA студентите овладяват умения за критическо мислене, управление на времето и лидерски умения, които са необходими за успешна кариера.

Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.

read_more

filters

 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Икономически изследвания
 • Финансови технологии
 • Задочно обучение
fields_of_study
 • Икономически изследвания (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format