Свържете се директно с училищата - Сравнете 5 Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Финанси в Съединени Американски Щати 2024

5 Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Финанси в Съединени Американски Щати 2024

Преглед

Магистратурите MBA по финанси слагат акцент върху изучаване на знания от финансовата сфера, чрез което студентите могат да изградят успешна кариера след завършване на образованието си. Степента MBA по финанси може да се придобие в течение на две години.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Бакалавър по бизнес администрация е бакалавърска степен, която може да бъде спечелена в течение на около три или четири години. Чрез придобиване на степен BBA студентите овладяват умения за критическо мислене, управление на времето и лидерски умения, които са необходими за успешна кариера.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Съединени Американски Щати
  • Икономически изследвания
  • Финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение