Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 10 Онлайн обучение Задочно обучение Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Киберсигурност в Съединени Американски Щати 2023

10 Онлайн обучение Задочно обучение Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Киберсигурност в Съединени Американски Щати 2023

overview

Правителствата, фирми и частни лица, всички използват компютри на дневна база. съществува Cyber ​​сигурност за защита на компютърните системи и споделени данни от кражба или повреда от всяко присъствие, че планира да се прави зло. Сигурността е постоянен проблем, тъй като технологиите се променят и престъпници заобикалят съществуващите мерки за безопасност.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Програмите за степен „бакалавър на науките“ добре стават за такива студенти, които искат да подобрят практическите си знания и да разширят работния си опит. Придобиването на степента BSc помага на студентите да отворят пред себе си по-интересни професионални и лични перспективи.

Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.

read_more

filters

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Съединени Американски Щати
  • Технологични изследвания
  • Информационни технологии
  • Киберсигурност
  • Задочно обучение
fields_of_study
  • Технологични изследвания (10)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format