Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 Онлайн обучение Дистанционно обучение Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Туризъм в Съединени Американски Щати 2023

2 Онлайн обучение Дистанционно обучение Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Туризъм в Съединени Американски Щати 2023

overview

Програмите по туризъм стават за тези, които знаят добре за пътешествия, имат голям интерес към културата и да тези, които искат да планират и провеждат качествени екскурзии. В туристическата индустрия се включват брой аспекти, които обхващат такива въпроси като маркетингови стратегии, мениджмънт на свободно време и управление на събития.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Програмите за степен „бакалавър на науките“ добре стават за такива студенти, които искат да подобрят практическите си знания и да разширят работния си опит. Придобиването на степента BSc помага на студентите да отворят пред себе си по-интересни професионални и лични перспективи.

Онлайн или дистанционното обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението можете да получите достъп до образование по всяко време и от всяко място с налична интернет връзка.

read_more

filters

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Съединени Американски Щати
  • Туризъм и хотелиерство
  • Туризъм
  • Дистанционно обучение
fields_of_study
  • Туризъм и хотелиерство (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format