Испания

Най-добрите университети за Онлайн обучение Програми в Испания 2023

Брой институции: 263
  • Barcelona, Испания

  Swiss School of Management Barcelona е международно бизнес училище, което предлага BBA, MBA и докторантура. С повече от 20 партньорски институции по целия свят, SSM Barcelona позволява на своите ученици да пътуват и да прекарат няколко месеца с партньорските си училища като част от своята програма за интернационализация. Студентите могат да изпитат различни модалности на обучение, дейности за културно потапяне и директно взаимодействие със студенти и членове на факултета от различни културни среди.

  • Barcelona, Испания

  LABASAD е водещо онлайн училище за изкуство и дизайн, разположено в сърцето на Барселона, Испания. Ние предоставяме нашите магистърски програми чрез нашия революционен формат ONLIVE, така че можете да учите, когато и където пожелаете! Всички наши програми са 100% онлайн, а също и на живо, така че ние сме онлайн училище, но с душа лице в лице.

  • Sitges, Испания

  IAB е водеща европейска институция за сценични изкуства, която подготвя артисти за световната сцена в интензивна учебна среда, базирана на студио. Цялото преподаване е на английски език и ние предлагаме професионално обучение от най-висок стандарт в различни области, включително: актьорско майсторство (BA Hons) Комерсиален танц (BA Hons) Танц (основание, бакалавър с отличие) Музикален театър (основание, бакалавър с отличие) Магистри ( Специалности по актьорско майсторство, музикален театър и хореография) Разположен в красивия крайбрежен град Ситгес, Барселона, IAB е наистина международна и динамична организация със студенти от над 50 националности. Всички курсове са насочени към подготовка на завършилите за кариера като професионални изпълнители в избраната от тях област, а нашите бакалавърски и магистърски курсове са валидирани от Ливърпулския университет Джон Мурс (LJMU) в Обединеното кралство, който е нашия орган за награждаване.

  • La Rochelle, Франция
  • Athens, Гърция
  • + 4 Още

  EU-CONEXUS – Европейски университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост е силно партньорство между девет университета, развиващи науката и иновациите в център за високи постижения в интелигентната градска крайбрежна устойчивост (SmUCS). EU-CONEXUS - Европейският университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост насърчава общите европейски ценности и засилената европейска идентичност, като обединява ново поколение европейци, които могат да си сътрудничат и работят в рамките на различни европейски култури, на различни езици и трансгранично.

  • Madrid, Испания
  • Barcelona, Испания
  • + 1 Още

  ESERP, с повече от тридесет и пет години опит, се характеризира със своята изключителна методология и постоянни иновации. Позиционирано като едно от петте най-добри бизнес училища в страната, със седалища в Барселона, Мадрид и Майорка, то предлага набор от курсове, включващи магистърски и MBA в областите маркетинг, мениджмънт, лукс, човешки ресурси, корпоративна комуникация, финанси и международни отношения. ESERP се превърна в място за срещи на национални и международни студенти, което позволи на повече от 41 000 студенти да развият таланта си в света на бизнеса. - Основни лектори Учете се от тези с опит. Високоговорителите на eserp имат солиден опит, който ги прави професионалисти в тяхната област на специализация. - Liquid Learning Завладяващо обучение. Изследва реални бизнес казуси чрез използване на технологии и симулации, комбиниране на технологии и симулации, комбиниране на онлайн и офлайн среди. Гъвкаво обучение за развитие на вашите електронни умения - Меки умения Адаптиране към промяна, лидерство, стратегическа визия. Някои от меките умения, които Световният икономически форум счита за основни, ние ги включваме в нашите програми съгласно методологията за подреждане на умения. - Професионално развитие Какви са вашите професионални цели? Чрез менторски и коучинг сесии, ние ви придружаваме и ви съветваме да проектирате своя кариерен план или да го пренасочите. Или дори да започнете да изграждате личната си марка. Работа в мрежа: Изградете ценна мрежа от контакти. Възможност да се свържете с професионалисти от други сектори, но които са свързани с вашата професионална област.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е за студенти, които подхождат към ученето като към начин на живот. Ние осигуряваме подкрепяща общност, където студенти и преподаватели си взаимодействат заедно в учебния процес. IE University разполага с персонализирана общност, ориентирана към студентите, с богато разнообразие от личности, идеи и подходи. Всяка година над 130 националности са представени в неговия кампус, като над 75% от неговите студенти идват извън Испания. IE University е признат по целия свят и от най-престижните асоциации за висококачественото си преподаване. С иновативна визия, предприемачески дух и фокус върху хуманитарните науки и академичната строгост, IE University се ангажира да обучава професионалисти, които ще променят обществото. Нашият базиран на практика подход към обучението започва в класната стая и продължава по целия свят, подготвяйки нашите ученици да станат международни професионалисти. Ако искате вдъхновяващо и предизвикателно образование, което ще оформи това кой сте и кой ще станете, IE University ще разшири хоризонтите ви, ще ви свърже със света и ще ви води по уникалния път, необходим за постигане на целите ви.

  • Vitoria-Gasteiz, Испания
  • Leioa, Испания
  • + 1 Още

  Нашата мисия е да подхранваме просветено население чрез предоставяне на качествено образование и обучение, основано на знания, иновации и справедливост. Като публична институция ние сме финансирани от общността и както таксите, така и услугите разчитат само в малка степен на студентите: нашият университет е собственост на всички, отворен е за всички. Ние подкрепяме приемането на различността и включването на всички членове извън всякакъв вид несъответствия.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Испания

  Университетът на Лас Палмас де Гран Канария е публичен университет, който има широка гама от степени във всички основни области на знанието и на всички нива (степени, магистри и докторати). Нашата стратегия е ориентирана към иновации, качество и интернационализация, тясно ангажиране с местното общество.

  • Barcelona, Испания

  Университетският колеж EUROAULA е институция, основана през 1987 г. и специализирана в обучението по туризъм. От 1997 г. EUROAULA е свързана с Университета на Жирона, предлагайки степен по туризъм, двойна степен по туризъм и международно хотелиерство и управление на туризма, както и магистърски и следдипломни степени. Следователно тези университетски проучвания са напълно официални и признати.

  • Barcelona, Испания

  През нашата 20-годишна история като образователна институция, всяка стъпка, която сме предприели в Zigurat Global Institute of Technology, е била да се развиваме. Зигурат е една от първите месопотамски конструкции и символизира по-добре от всичко друго историята на инженерството, архитектурата, знанието и технологичната трансформация, която ни представя.

  • Barcelona, Испания
  • Zürich, Швейцария

  Swiss School of Business Research предлага академични постижения със швейцарско качество на нашите студенти, кандидатстващи от цял свят, за да следват иновативни бакалавърски, магистърски и докторски степени. Ние предоставяме множество предимства и възможности за растеж и развитие в динамична международна среда, където студентите могат да празнуват междукултурното разнообразие и иновативните стилове на преподаване.

  • Madrid, Испания

  CUNEF е частен университет, признат от Закон 6/2019 от 27 март на Общността на Мадрид. Основните вдъхновяващи елементи на CUNEF Universidad са специализацията на преподаването и научните изследвания, високите постижения и интернационализацията.

  • Salamanca, Испания

  UPSA, роден през 1940 г., е университет на Испанската епископска конференция. Тя не е с цел печалба и нейното културно призвание и служба за социалния прогрес съставляват същността на ежедневната й дейност, винаги извършвана с отворен и приобщаващ дух.

  • Madrid, Испания

  ESIE е учредено като бизнес училище на изтъкнатия CES Cardenal Cisneros, основано с цел преоткриване на образователния модел с гъвкава и иновативна методология, което го прави още по-достъпен по отношение на ресурси и време.

  • Madrid, Испания

  Пригответе се за възнаграждаващо изживяване, което ще запомните завинаги. Обучението в EAE е трансформиращо пътуване, което споделяте със съученици от цял свят, като участвате в широк набор от дейности извън класната стая, заобиколени от постоянни стимули.