Оман

Най-добрите университети за Онлайн обучение Програми в Оман 2023

Брой институции: 25
  • Muscat, Оман

  Разположен в сърцето на Muscat, Muscat University е създаден през 2016 г. с мисия да трансформира индивиди и общности чрез ангажирано с индустрията, информирано за научни изследвания преподаване и учене, което е едновременно строго и уместно. Ние ще постигнем успех, като осигурим благоприятна учебна среда в приобщаваща култура на глобално гражданство.

  • Al Jazirah Al Hamra, Обединени Арабски Емиерства
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства
  • + 8 Още

  Ascencia Business School предоставя на студентите възможност да учат международни университетски програми, докато живеят в ОАЕ. Нашата основна цел е да предоставим на всички наши студенти качествено, рентабилно образование и се гордеем с поддържането на най-високите академични стандарти. Ascencia Business School има добро разбиране за местния пазар и огромен опит в управлението на образованието от 2006 г. Ние проучихме пазара в Близкия Изток и намерихме начини за успешно предлагане на пазара на напълно акредитирана, одобрена и призната учебна програма. Нашите курсове се провеждат от западни квалифицирани преподаватели, притежаващи докторантури и извлечени от учени и притежаващи съответния индустриален опит.

  • Seeb, Оман

  Университетът Султан Кабус е реализацията на обещанието, обявено от Негово Величество Султан Кабус Бин Саид по време на 10-ата годишнина от Националния празник на Оман през 1980 г. Строителството започва през 1982 г., а първите студенти от университета Султан Кабус са записани през 1986 г. В съответствие с Кралските директиви на Негово Величество, Университетът започва с пет колежа; а именно медицина, инженерство, селско стопанство, образование и наука. Освен това Колежът по изкуства е създаден през 1987 г., след Колежа по търговия и икономика, който е разработен през 1993 г. Юридическият колеж се присъедини към университета през 2006 г. и накрая Колежът по медицински сестри беше създаден през 2008 г.

  • Al Buraimi, Оман

  Al Buraimi University College е първият университетски колеж в провинция Ал Бураими. Създаването му беше незабавен акт на тълкуване и истински отговор на върховния призив на Негово Величество, султан Кабус бин Саид, нека почива в мир, към частния сектор да започне да инвестира във висшето образование чрез създаване на нови частни академични институции, ангажирани с поддържането на по-голямо образователни възможности в различни академични области за бъдещите студенти от Оман с цел посрещане на нуждите на местния пазар на труда с квалифициран местен потенциал за справяне с глобалните икономически промени. Обучението в колежа, започнало в началото на втория семестър на учебната година (2003 – 2004 г.), беше динамична отправна точка, базирана на невероятния опит от партньорство с Калифорнийския държавен университет с цел постигане на изключителна полза от неговия опит и разширена академична експертиза в академични области на обучение, научни изследвания, осигуряване на качеството и др. Освен това ценната административна и техническа помощ на Министерството на висшето образование значително подпомогна колежа да стане пионер в другите колежи и университети в региона. Почетните указания на Негово Величество, да почива в мир, бяха крайъгълният камък за установяване на основни правила и ефективни практики за академичните институции за развиване на академични знания и професионални умения. Това от своя страна би позволило на настоящето и следващите поколения да служат ефективно и творчески на общността и страната. В допълнение, физическата и интелектуалната подкрепа, предлагана на академичните факултети, доведе до поддържане на най-високите образователни стандарти, съвместими с международните критерии за качество. Административният и академичният персонал на колежа е обърнал значително внимание на тези основни неща, като се започне от създаването на съоръжения, благоприятни за иновации, експериментиране и творчество в новия кампус, приемане на актуални техники на преподаване и накрая изграждане на компетентни човешки ресурси, способни да предоставят знания на учениците за насърчаване на благосъстоянието и напредъка на страната.

  • Muscat, Оман

  ????????? ?? ?????????? ???????????? ??????????? (GUtech) ???? ?? ???? ?????????? ?? 2003 ?., ?????? ???????? ?????? ????????? ??????????? ?? ??????????????? ???????????? ??????????? ? ????. ???? ????? ? ?????????? ?? ???????? ?? ?????? ?????????? ?????? ????? ?? ??????????? ?? ?????????? ????? ??????????? ? ???? ?? ?????? ???????????.

  • Muscat, Оман

  Историята на Германския технологичен университет (GUtech) може да бъде проследена до 2003 г., когато мечтател Оманис предвижда създаването на висококачествен технологичен университет в Оман. Тази визия е вдъхновена от насоките на Негово величество Султан Кабус за осигуряване на качествено висше образование в Оман от частни инвеститори.

  • Sharjah, Обединени Арабски Емиерства
  • Oman Online, Оман
  • + 7 Още

  Exeed College, предвиден през 2016 г., е престижно предприятие на Westford Education Group, предоставящо най-високо оценени онлайн/задочни академични програми. Доставчик на управление на образованието от световна класа, базиран в ОАЕ, Exeed College улеснява докторски програми по бизнес администрация и образование, специализирани MBA програми, магистърски програми в образованието и различни програми за квалификация на учители чрез широкото си присъствие в GCC, Африка, Азия, Южна Източни и европейски страни.

  • Muscat, Оман

  - Националният институт по хотелиерство - е водещият доставчик на качествено професионално обучение за хотелиерството, ресторантьорството и туристическата индустрия в региона на Персийския залив. Разположен в Мускат, Оман, работи с ясната цел да осигури възможно най-изчерпателното и професионално обучение.

  • Seeb, Оман

  Техническият колеж, известен преди като Caledonian College Of Engineering , е създаден през 1996 г. Първият частен инженерен колеж в Султанат Оман. Предлага бакалавърски (UG) и магистърски програми по инженерство, отговарящи на международните стандарти, а UG програмите са акредитирани от IET (Великобритания) и CIOB (Великобритания); институцията е акредитирана от OAAA (Оман)

  • Muscat, Оман

  MGi - Modern Gulf Institute - предлага програми за обучение по бизнес, професионално развитие, управление и меки умения, както и курсове, насочени към подпомагане на студентите да подобрят своя английски език, IELTS и компютърни умения за личностно и професионално развитие. Ние предлагаме решения за консултации и коучинг.

  • Sohar, Оман

  Колеж по приложни науки - Сохар е един от шестте колежа към Министерството на висшето образование, създаден през 1990 г. и разположен в град Сохар в провинцията Северна Албатина. Визията на колежите е да играят жизненоважна роля в представянето на Оман на света като развиваща се нация, отразено в приноса в областта на приложните науки и в развитието на общността на знанието за това, което се потвърждава с оманските културни норми.

  • Muscat, Оман

  Scientific College of Design е частна институция за изкуство и дизайн на висше образование, разположена в Маскат, Султанат Оман. Създаден с министерско постановление и регулиран от Министерството на висшето образование, колежът официално подбуди своите академични програми и услуги през октомври 2004 г. Колежът се управлява от настоятелство, ръководено от Генерална дирекция на частните университети и колежи.

  • Al Azaiba South, Оман

  Pioneer Institute of Management and Technology е водещото обучение на GCC, разположено в Мускат, Оман. Ние предлагаме набор от обучителни програми в областта на информационните технологии, технологиите за бази данни, управлението на проекти, меките умения и много други. Управлява се от екип от невероятно талантливи професионалисти, които имат повече от 30 години комбиниран опит в областта на ИТ и корпоративно обучение.

  • Birkat Al Mouz, Оман

  University Of Nizwa (UoN) е създаден в Султаната на Оман през 2004 г. като факултет, ръководен с нестопанска цел частен университет. Намира се на 140 км от националната столица Мускат във вътрешния регион Ал-Дахилия, близо до историческата бивша столица Низва. Университетът се стреми да осигури прогресивна и безопасна учебна среда, която зачита традициите и ценностите на Султаната.

  • Sohar Port, Оман

  International Maritime College Оман (IMCO) е уникален колеж в Оман, страните от GCC и извън него. IMCO е създадена на 24 април 2005 г. и е собственост на правителството на Оман (ASYAD).