Холандия

Най-добрите университети за Онлайн обучение Програми в Холандия 2023

Брой институции: 109
  • Breda, Холандия

  Университетът за приложни науки в Бреда е среден по размер институт за висше образование, финансиран от правителството. Повече от 7000 холандски и международни студенти от около 100 страни учат в нашия институт. Ние предлагаме бакалавърски и магистърски програми на професионално и академично ниво в областите Игри, Медии, Хотели, Съоръжения, Логистика, Изградена среда, Туризъм и Отдих и събития.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е за студенти, които подхождат към ученето като към начин на живот. Ние осигуряваме подкрепяща общност, където студенти и преподаватели си взаимодействат заедно в учебния процес. IE University разполага с персонализирана общност, ориентирана към студентите, с богато разнообразие от личности, идеи и подходи. Всяка година над 130 националности са представени в неговия кампус, като над 75% от неговите студенти идват извън Испания. IE University е признат по целия свят и от най-престижните асоциации за висококачественото си преподаване. С иновативна визия, предприемачески дух и фокус върху хуманитарните науки и академичната строгост, IE University се ангажира да обучава професионалисти, които ще променят обществото. Нашият базиран на практика подход към обучението започва в класната стая и продължава по целия свят, подготвяйки нашите ученици да станат международни професионалисти. Ако искате вдъхновяващо и предизвикателно образование, което ще оформи това кой сте и кой ще станете, IE University ще разшири хоризонтите ви, ще ви свърже със света и ще ви води по уникалния път, необходим за постигане на целите ви.

  • Amsterdam, Холандия

  Амстердамското бизнес училище е част от високо класирания университет в Амстердам и предлага няколко изпълнителни програми в областта на бизнеса и финансите. Изпълнителният магистър по международни финанси е тройно акредитиран и №2 в класацията на FT за 2021 г. Намира се в сърцето на Амстердам!

  • Haarlem, Холандия

  Създадената в сътрудничество институция Haarlem Campus предлага на студентите иновативни концепции за преподаване и учене, които насърчават професионалното и личностно израстване. Haarlem Campus е създаден от двама опитни защитници на висшето образование. Водеща мрежа от частни университети в Германия, SRH Group и Университет за приложни науки, наречен Global School for Entrepreneurship – насърчаване на гъвкава, мотивираща и иновативна култура на обучение. Десетилетия опит в образованието, изследванията и трансфера на знания в рамките на предприемаческа среда доведоха до оптимизирани академични програми, предназначени да предложат възможно най-добрата подготовка за желаната област на работа.

  • Amsterdam, Холандия

  Посветени на междукултурното образование с глобална перспектива, ние помагаме на бъдещите мениджъри да постигнат пълния си потенциал, с правилната програма и насоки на всяка стъпка от пътя.

  • Amsterdam, Холандия

  VU Graduate Winter School предлага серия от едноседмични онлайн курсове от 10 до 14 януари 2022 г. Зимната програма е достъпна за магистри, докторанти и професионалисти. Независимо дали сте амбициозен анализатор на данни със страст към пресичане на числа, писател в процес на създаване или философ аматьор с глад за справяне с големите въпроси - ние имаме нещо за вас! Има общо 19 курса, всеки от които обхваща една тема в голяма дълбочина.

  • The Hague, Холандия
  • Amsterdam, Холандия

  Horeca е съкращение, което означава хотел (Ho) ресторант (Re) кафе (Ca). Horeca Academy е основана от холандската Horeca Academie. Horeca Academie предлага образование и обучение за и от професионалисти в кетъринга. Холандската Horeca Academie е основана през 2011 г. и е специализирана в обучението на готвачи и професионалисти в кетъринга. През 2018 г. холандската Horeca Academy беше първата в Холандия, която въведе обучение на готвач на английски език. Това обучение е специално за хора, живеещи в Холандия, които все още не владеят достатъчно добре холандския език. По този начин всеки може да получи добро образование и да овладее европейските техники за готвене.

  • Vlissingen, Холандия
  • Middelburg, Холандия

  HZ University of Applied Sciences се намира в югозападната част на Холандия. С население от около 4800 национални и международни студенти, ние сме малък университет с личен подход. HZ предлага висококачествени учебни програми. От 2011 г. – така през последните единадесет години – HZ е в първите три холандски мултидисциплинарни университета по приложни науки.

  • Stockholm, Швеция
  • Helsinki, Финландия
  • + 4 Още

  Нашите програми за двойна диплома съчетават отлично техническо образование с обучение по иновации и предприемачество, както и стажове в компании, индустриални партньори и градове в цяла Европа.

  • The Hague, Холандия

  ??? ??????? ???????????? ????????, ?????? ? THUAS ??? ????????? ?? ?????????? ?????. ????? ??? 65 ???????????? ????????, ????? ?? ?????????? ?? ??? ? ???????. ???????? ?? ??? ?? ????????????? ????????, ??????? ?? ????? ?? ??? ????? ?? ????? ????????? ?? ??? ?????? ?? ????????. ?????????? ???? ?? ?????????? ?? ?????????. ?????????, ????? ?? ? ???-????????, ?????? ?? ?????? ????????????? ? ???????? ???????????. ? ???? ?? ?????????? ?? ?? ???????? ??????? ?? ??????????? ?? ???????? ?????.

  • 's Hertogenbosch, Холандия

  Магистърският институт е част от училището за изящни изкуства и дизайн "Сейнт Джоуст", разположено в южната част на Холандия в град Хертогенбош. Разположен в сърцето на Европа и европейското изкуство и дизайн, институтът предлага широка перспектива за теория и практика и позволява оживен международен обмен. Нашите модерни денонощни съоръжения и концепция за отворено студио създават плодородна среда, в която може да се развие богата, мултидисциплинарна практика.

  • Rotterdam, Холандия

  Rotterdam University of Applied Sciences има повече от 36 000 студенти и повече от 3 500 служители. Има голямо разнообразие от програми за избор от всички образователни сектори, с изключение на аграрния сектор. Образованието ни е тясно свързано с развитието в столичния регион Ротердам.

  • Rotterdam, Холандия
  • Ghent, Белгия
  • + 1 Още

  IMARC е единствената съществуваща 2-годишна програма в криминологията, която се фокусира върху преминаването на границите, сигурността и социалната справедливост. Съвместната програма се предлага от три различни европейски университета.

  • Beugen, Холандия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Espoo, Финландия
  • Delft, Холандия
  • + 11 Още

  EIT RawMaterials Academy - SUMA свързва университети, изследователски институти и компании, за да оборудва студентите с технически знания, предприемачески умения и индустриални връзки, за да стимулира кариерата им в суровини. Събираме и обучаваме студентите да стимулират иновации, които влияят положително върху веригата за създаване на стойност на суровините, и се справяме с належащите обществени предизвикателства, за да допринесем за по-устойчиво, зелено и цифрово бъдеще.