Съединени Американски Щати

Най-добрите университети за Онлайн обучение Програми в Съединени Американски Щати 2023

Брой институции: 4013
  • Orlando, Съединени Американски Щати

  Бизнес колежът на Университета на Централна Флорида (UCF) е водещ в следващото поколение бизнес и образование. Създаден през 1968 г., UCF College of Business предлага степени на бакалавърско, магистърско, докторско и изпълнително ниво, всички от които са акредитирани от Международната асоциация за развитие на колежите по бизнес (AACSB) и Южната асоциация на колежите и училищата (SACS). ).

  • College Station, Съединени Американски Щати

  Магистърската програма по икономика в Texas A&M University се намира в College Station, Тексас, САЩ Тази STEM програма предлага на студентите възможността да получат диплома за дипломна работа или без дипломна работа и строго обучение по икономика, иконометрия и да подобрят своите аналитични и количествени умения, за да ги подготвят за непосредствена кариера или да продължат обучението си в докторски програми по икономика или финанси.

  • Salem, Съединени Американски Щати

  Салемският колеж получава своята харта от щата Западна Вирджиния през декември 1888 г. и предлага първия си срок на обучение, започващ през април 1889 г. Салемският университет (Салем) е акредитиран от Комисията за висше обучение (HLC) от 1963 г. (когато е известен като Северна централна асоциация). Salem University предлага програми за сътрудници, бакалаври, магистри и сертификати.

  • Mobile, Съединени Американски Щати

  В Spring Hill ще намерите подкрепяща учебна общност, която ще ви насърчи да изследвате различни гледни точки, като същевременно ви дава възможност да постигнете пълния си потенциал. Вкоренен в нашите йезуитски, католически традиции, SHC предлага широко либерално образование по изкуства, което се стреми да развие цялата личност - ум, тяло и дух.

  • Washington, Съединени Американски Щати

  Отделът за напреднали академични програми на училището по изкуства и науки Krieger предлага възможности за онлайн и присъствено обучение на висше ниво, с програми за магистърска степен и сертификат за дипломиране в голямо разнообразие от индустрии и области.

  • Swakopmund, Намибия
  • Johannesburg, Южноафриканска Република
  • + 1 Още

  Чрез положително насърчаване от правителствата и индустрията (компании от Fortune 500), ние предлагаме обучение в различни бизнес степени и сме изцяло онлайн международно бизнес училище.

  • West Hartford, Съединени Американски Щати

  Университетът на Сейнт Джоузеф е водещият частен университет в Кънектикът за бъдещи търсени професионалисти в здравеопазването и социалните услуги, образованието, цифровите медии и науките. Разположен на минути от главната корпоративна централа и известни медицински и изследователски заведения, USJ предлага на студентите програми, които директно свързват курсова работа, теория и доказателства със стажове на работното място, осигурявайки им опита, необходим да се издигнат над жестоката конкуренция, когато влязат на пазара на труда.

  • Hammond, Съединени Американски Щати

  Колежът по наука и технологии в Southeastern предлага многобройни висококачествени образователни програми в много STEM дисциплини. Нашите възпитаници са много търсени от регионални и национални технологични компании и са много конкурентни за настаняване в следдипломни програми. Нашият факултет и съоръжения са от световна класа и нашите класове обикновено са малки, така че студентите получават много индивидуално внимание. Ние предлагаме висококачествено образователно изживяване на малка част от цената на сравними институции и сме разположени в красив и динамичен кампус с близък достъп до Ню Орлиънс и Батън Руж.

  • Redwood City, Съединени Американски Щати

  Присъединете се към глобална общност от студенти в една от водещите световни институции за изследване и обучение. Като единствената възможност за обучение в чужбина в Станфордския университет, лятната сесия помага на студентите да се справят с предизвикателни академици за кредит в колеж, като същевременно балансират образователните и социалните дейности. Изследвайте нова академична област, свържете се със студенти от над 50 държави, открийте своята страст или намерете своя начин да промените света. Какъвто и път да изберете, вие ще имате учебен опит, който има истинско и трайно въздействие.

  • Fresno, Съединени Американски Щати

  Калифорнийският държавен университет, Фресно (щат Фресно) е национално класиран четиригодишен и по-висок акредитиран университет, разположен в централна Калифорния, с 68 бакалавърски програми и 45 магистърски програми. Нашата жизнена студентска група се състои от 25 000+ студенти годишно, с международни студенти, представляващи 70+ държави. Всяка година учените от щата Фресно привличат все повече внимание с публикуването на национални класации. Последните доклади от Washington Monthly Magazine, US News and World Report и Money Magazine поставят нашия университет в съюз с кампуси на Калифорнийския университет и институции от Ivy League.

  • Meadville, Съединени Американски Щати

  Allegheny College, основан през 1815 г., е частен национален колеж по либерални изкуства. Неговият кампус от 566 акра се намира в северозападна Пенсилвания. На студентите от Allegheny College се предоставя свободата да изследват всички области на обучение и те комбинират таланти и страсти, за да развият умения, които работодателите търсят най-много в днешната глобална икономика - да бъдат креативни, аналитични и иновативни. Когато говорим за съчетаване на вашите интереси, това означава, че осъзнаваме възможната сложност във всеки един от вас.

  • Pineville, Съединени Американски Щати

  Основан през 1906 г., Louisiana Christian University е частен баптистки колеж за съвместно обучение по либерални изкуства и науки с избрани професионални програми. Изграден върху принципите на характера и ученето, колежът има традиция на изключителни академици и е единствената баптистка четиригодишна институция в Луизиана.

  • Tacoma, Съединени Американски Щати

  Разположен на 5 минути от плажа, на 30 минути от международното летище Сиатъл-Такома, на 10 минути от центъра на Такома и на 45 минути от центъра на Сиатъл, Tacoma Community College е красиво разположен в северозападната част на Съединените щати. Студентите ще намерят етнически разнообразни ресторанти, местни кафенета, концертни зали, голф игрища, национални и държавни паркове, както и брега на океана, всичко това в рамките на лесен достъп до Такома.

  • Washington, Съединени Американски Щати

  Академията за английски език и обучение (ELTA) на Американския университет е интензивна програма по английски език, която подготвя студентите за техните академични или професионални цели. Интерактивните класове се намират в кампуса на Американския университет и се преподават от опитни преподаватели. Вземете необходимите инструменти, за да предприемете следващите стъпки във вашия академичен или професионален път към успеха.

  • St. Louis, Съединени Американски Щати

  Държавният университет на континентите е основан, за да даде висше образование на всички компетентни студенти, които иначе не биха могли да посещават или да си позволят редовен университет. Университетът на щатите на континентите остава ангажиран с първоначалната си цел да предоставя висше образование на отговарящи на условията студенти, използвайки онлайн технологии и канали.