Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Онлайн обучение Диплома Програми в Агробизнес в Пілар, Аржентина 2024

Онлайн обучение Диплома Програми в Агробизнес в Пілар, Аржентина 2024

Преглед

Pilar е град в провинция Буенос Айрес, Аржентина. Само на 40 минути от центъра на град Буенос Айрес, Pilar получава голям приток на хора, движещи се по индустриална му Park, най-големият в Южна Америка.

Студентите, които искат да работят в управителен или административен капацитет в рамките на сферата на селското стопанство могат да обмислят завършване на програма за агробизнеса. Тези програми предлагат бизнес курсове, които са специално проектирани да се отнасят към селското стопанство.

Аржентина е сърцето на висшето образование, особено от техните изследвания ориентирани учебни програми. Това даде възможност на студентите да се ползват практически знания и умения, но и засилено практическо приложение знания. Това помогна на учените да даде решения на проблемите на страната.

Средният дипломиран курс трае от една до две години. Тези програми обикновено предлагат на студентите възможност да изучават конкретен предмет, и най-често програмите се фокусират върху технически знания и професионални умения.

Научете повече

Филтри

  • Диплома
  • Бизнес проучвания
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания Бизнес проучвания Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи Изкуствознание
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение