Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
ACADGILD

ACADGILD

ACADGILD

Представление

AcadGild Е стартиране на технологично обучение, основано от професионалисти от ИТ индустрията от IIT / IIM. Целта ни е да създадем екосистема за развитие на уменията, в която хората могат да се учат от наставниците и един от друг.

Нашето вярване

Вярваме, че разработването на софтуер изисква високо специализирани умения, най-добре научени с напътствия от опитни практикуващи. Онлайн видеоклиповете или форматите за класни стаи са лоши заместители на изграждането на реални проекти с помощта на специализиран ментор.

Нашата визия

Да се ​​преподават практически умения за софтуерно програмиране, готови за работа, в глобален мащаб, в малки партиди от 3 до 5 студенти, които използват експерти от индустрията.

Нашата мисия

Нашата мисия е да донесем на света достъпно, достъпно, ангажиращо и високо ефективно качество на образованието. Ние вярваме, че висшето образование е основно човешко право и се стремим да дадем възможност на нашите ученици да напреднат в образованието и кариерата си.

Как работи

  • 24x7 ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
  • ПРОДЪЛЖАВАЩ МЕНТОРИНГ И РЪКОВОДСТВО

ЗАПОЧВАТЕ

Записването по време на вашия избор е много лесно. Просто въведете основните си данни, изберете план за плащане, извършете плащане и всички сте готови да започнете.

Започнете вашите сесии

Всеки курс има определен брой часове и предварително зададен брой срещи на наставник всяка седмица.

ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА НА ВАШИТЕ ПРОЕКТИ

На този етап се впускате в практическите аспекти на това, което се учите и получавате практически опит чрез работа по проекти.

ПОЛУЧАВАНЕ НА БОНУС СЕДМИЦА НА ПОДГОТОВКА ЗА РАБОТА

Сега имате уменията, но трябва да убедите потенциалните работодатели, че сте перфектни кандидати.

ПОЛУЧАВАЙТЕ добре запазени аcолади

Това е, когато видите плодовете на вашия труд. Направили сте много усилена работа, за да завършите курса и дори имате портфолио от проекти, за да се покажете.

Местоположения

  • Walnut

    340 S Lemon Ave #9212, 91789, Walnut

Въпроси