Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
AILIT

AILIT

AILIT

Представление

Овластяване на лидерите на утрешния ден, днес!

Ускорете кариерата си с онлайн сертификатните програми на AILIT

Ако искате да спечелите по-висока позиция във вашата компания или да започнете собствен бизнес, нашите акредитирани програми за онлайн сертификати за бизнес са тук, за да ви помогнат в стремежа ви към успех.

Американският институт за лидерство, иновации и технологии ( AILIT ) си партнира с редица водещи световни бизнес и ИТ експерти в различни области, за да ви предостави онлайн ресурси за обучение, за разлика от други.

Непрекъснато актуализираме курсовете си и работим с професионалисти в бранша, за да ви подкрепим и ви дадем достъп до всичко необходимо за ускоряване на кариерата ви.

Акредитирани програми за сертифициране онлайн

Ще се погрижим да напредвате бързо и да усвоявате нови умения по-ефективно от всякога, без да се налага да нарушавате работния си ден.

Курсове за онлайн сертификати за надграждане на вашите умения от ниво C

Направете стъпка до старши роли с програми за обучение на ръководители и онлайн курсове за сертификати, които гарантират, че сте крачка пред своите връстници, когато това е най-важно.

Гъвкав подход към класовете за онлайн сертифициране

Достъп до нашите онлайн класове за сертифициране отвсякъде и когато пожелаете. Ние ще се адаптираме към вашите нужди и ще гарантираме, че винаги сте една крачка напред.

Ускорете кариерата си с акредитирано онлайн обучение

Първата стъпка към успеха е да имаш силна воля, а втората е намирането на добър учител. Разберете какво ви движи и оставете останалото на нашите професори.

Е-сертификати за лидери от следващо поколение

Посещаването на нашите онлайн класове за сертификати ще ви помогне да придобиете доказани техники за лидерство за издигане на вашия бизнес на следващото ниво.

Какво прави онлайн сертификатите AILIT

Независимо дали става въпрос за подобряване на динамиката на екипа, сложни преговори или ваше собствено кариерно развитие, нашите акредитирани онлайн курсове за сертификати ще ви позволят да постигнете целите си за нула време.

Нашата мисия

Мисията на Американския институт за лидерство, иновации и технологии ( AILIT ) е да даде възможност на лидерите да използват знания, иновации и академични постижения.

Разработваме и се ангажираме с партньорства с водещи институции, за да подобрим допълнително образователния опит на учениците и нашата общност.

Нашата визия

Нашата визия е да предложим бързо, всеобхватно онлайн обучение, което позволява на бизнес професионалисти, лидери и мениджъри да усвояват нови умения от всяка точка на света.

Предоставяйки високодостъпно експертно съдържание, ние ви даваме контрол върху вашето собствено обучение и професионално развитие, както никога досега.

Нашите ценности

Честност: Нашите преподаватели разработиха онлайн програма за обучение, за да гарантират, че всичко, което предлагаме, е с най-високо качество и че се спазват най-новите стандарти.

Достъпност: Нашите онлайн ресурси за обучение са отворени за всеки, който иска да развие своите професионални умения и да постигне незабавен успех.

153870_pexels-photo-5198249.jpeg

Онлайн предимството на AILIT

  • Адаптирахме нашия подход към онлайн обучението, за да гарантираме, че имате достъп до всичко необходимо за подобряване на кариерата ви. Вашето професионално развитие е нашият основен приоритет.
  • Чрез нашата онлайн програма за обучение можете да научите нови умения, без да прекъсвате съществуващия си график или да пренебрегвате личните си нужди.
  • Бързият живот в съвременното общество изисква гъвкав и силно приспособим подход към обучението и точно това сме готови да ви предложим.

Нашият факултет

AILIT стана реалност благодарение на нашите лоялни професионални преподаватели, както и на бизнес лидери и експерти, които решиха да вземат участие в нашата визия и да ни позволят да създадем една от най-добрите онлайн програми за обучение, съществуващи в момента.

Местоположения

  • Miami

    333 Southeast 2nd ave suite 2000, 33131, Miami

    Въпроси