Keystone logo
Alef Trust

Alef Trust

Alef Trust

Представление

Онлайн. Никога не е далечно.

Ние обучаваме чрез уникален онлайн подход, осигуряващ виртуално обучение и напътствия. Ние се фокусираме върху областите на трансперсоналната психология, изследванията на съзнанието, духовността и прилагането на трансперсоналните принципи в академичното, професионалното и личностното развитие. Ние си сътрудничим с Международната трансперсонална асоциация и Научната и медицинска мрежа, за да предоставим цялостен и интегриран учебен опит на възможно най-широка аудитория.

Нашата 100% онлайн магистърска програма за следдипломна квалификация, която започва всяка година през септември, събира хора от цял свят, които работят в различни професионални сфери. Нашата международна образователна общност включва треньори, терапевти и съветници, както и здравни и образователни специалисти и хора от много други професии.

Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Alef Trust е организация с нестопанска цел, основана от професор (Брайън) Лес Ланкастър и д-р Джесика Боклер. Професор Ланкастър е почетен професор по трансперсонална психология в Ливърпулския университет Джон Мурс (LJMU) в Обединеното кралство; Асоцииран уважаван професор по интегрална и трансперсонална психология в Калифорнийския институт за интегрални изследвания; и почетен научен сътрудник в Центъра за еврейски изследвания към Манчестърския университет. В момента е член на борда на Асоциацията за трансперсонална психология и преди това е бил председател на секцията по трансперсонална психология на Британското психологическо дружество и президент на Международната трансперсонална асоциация. В допълнение към многобройните статии и глави в книгите на колегите, публикуваните трудове на професор Ланкастър включват: Разум, мозък и човешки потенциал, носител на наградата за най-добра книга на научната и медицинска мрежа; Същността на Кабала; и, Подходи към съзнанието: Бракът на науката и мистицизма.

116720_JessicaBockler.jpeg

Д-р Джесика Боклер е практикуващ практикуващ театър и трансперсонален психолог. Тя има докторска степен по психология от Университета „Джон Мурс“ в Ливърпул. В изследването си тя изследва „Театърът като трансформативна практика“, разглеждайки занаята на актьора като средство за (транс) личностно израстване и развитие. Д-р Боклер също е практикуващ сезам, обучен в използването на история, драма и движеща сила като средство за работа с душата. Тя е директор на творческите алтернативи, служба за изкуства и психично здраве, която работи в Мърсисайд, Великобритания, и нейните научни интереси включват динамика на ум-тяло и соматична психология, творческо разрешаване на конфликти, юнгианска психология и психология на ритуала.

Les и Jessica са дълбоко ангажирани с всеки аспект на преподаването и ученето в Alef Trust . Всеки от тях преподава елементи от програмата на MSc и те лично излъчват най-изтъкнатите членове на факултета да водят специфични модули.

Имаме наистина глобална общност от студенти, преподаватели и възпитаници. Студентите прилагат обучението си във всички области на живота, включително терапевтичен, екологичен, социален, бизнес и личен контекст за развитие. Ние също така предоставяме възможности за отворено обучение на хора по целия свят, които искат да учат чисто за лично обогатяване. Нашите Отворени Ученици имат достъп до същите висококачествени ресурси като нашите специализанти и те са неразделна част от нашата учебна общност. Горещо ви каним да се присъедините към нашата общност от обучаващи се по трансформация. Ник Тео, нашият мениджър и регистратор на програми, ще се радва да ви говори за вашите възможности за присъединяване към програмата MSc.

Визови изисквания

Тъй като магистърската степен по съзнание, духовност и трансперсонална психология на Alef Trust е изцяло онлайн, няма изисквания за пътуване и следователно не е необходима виза. Освен това Alef Trust не може да предлага визи на нито един от нашите студенти.

Препоръки на учениците

Местоположения

  • Metropolitan Borough of Wirral

    Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough, CH63 0HJ, Metropolitan Borough of Wirral

Въпроси