Alvernia University Online

Alvernia University Online

Alvernia University Online

Представление

В университета Алверния ние се ангажираме да осигурим на нашите студенти достъпно, висококачествено онлайн образование с индивидуализирано внимание на малък частен университет.

Нашите онлайн програми ви дават гъвкавостта да се учите със свое собствено темпо на удобно за вас място. Нашите изключителни преподаватели внасят реалния опит в онлайн класната стая, което означава, че ще получите подходящо образование, непосредствено приложимо за вашата кариера.

Чрез онлайн програмите за обучение на Алверния ще получите висококачествено образование в удобен формат. С отдадени професори, които внасят истински опит в онлайн класната стая, ще бъдете подготвени за успех. Ние включваме етика, принципи и социална справедливост в нашите учебни програми, за да ви помогнем да се отличите като изключителен професионалист.

Нашите преподаватели са посветени на вашия успех и имат богат опит от реалния свят в съответните области. Ще имате и гъвкавостта да учите със собствено темпо на място, което е удобно за вас.

Като онлайн студент в Алверния ще имате достъп до множество ресурси. Пазарувайте своите учебници, учебни материали и дори дрехи в Алверния чрез нашата онлайн книжарница. Можете да се възползвате от нашата онлайн библиотека, където можете да получите достъп до електронни книги, заглавия на електронни списания и ръководства за изследвания. Също така ще можете да използвате Службата за кариерно развитие, на която можете да изпратите имейл за помощ при прегледи на автобиографии и мотивационни писма, планиране на кариера и търсене на работа.

В Alvernia няма да се изгубите при разбъркването като онлайн студент. Ще станете част от общност, която работи заедно, за да направи света по-добро място.

Местоположения

Местоположения
  • Saint Bernardine Street,400, 19607, Reading

Въпроси