Keystone logo
American University Online

American University Online

American University Online

Представление

В Американския университет нашите интелигентни, страстни и ангажирани студенти и преподаватели фокусират знанията си, за да създадат значима промяна. Силните ни страни в международните услуги и обществените дела вдъхновяват нашето чувство за социална отговорност и отдаденост на културното и интелектуално многообразие. Ние се определяме от нашата глобална перспектива, практически идеализъм и отдаденост на обществената служба.

Американският университет е частен изследователски университет, който се намира в столицата на страната. Той е упълномощен от Конгреса на Съединените щати през 1893 г. за изграждане на обществени услуги и сега е дом на престижен факултет, гост-лектори и гостуващи световни лидери, които са влиятелни практици и видни лидери на мисълта.

Присъединете се към нас в създаването на нови възможности за себе си, докато помагате за създаването на по-добър свят. Станете част от мрежата от амбициозни постижения, състрадателни лидери и социално осъзнати граждани в Американския университет.

Американският университет беше признат от Princeton Review, Best Colleges 2022, със заглавието College Gets High Marks и класира следното:

 • #79 Най-добро национално училище — US News & World Report, Най-добрите американски колежи за 2022 г
 • #91 Най-изгодно училище — US News & World Report, Най-добрите американски колежи за 2022 г

Онлайн програми


Онлайн студентски опит

American University Online програмите се доставят чрез формат, който е удобен, гъвкав и преносим. Подобно на кампуса, студентите говорят за своята курсова работа и текущи проблеми със съучениците си, задават въпроси на инструкторите и предават задания, но всичко това се прави чрез имейл, дискусионни табла, незабавни съобщения и др.

Онлайн курсовете в Американския университет са толкова строги и предизвикателни, колкото колегите им в кампуса и се преподават от същите свързани членове на факултета, влиятелни гост-лектори и видни лектори. Взаимодействието и комуникацията с инструктори и състуденти са основни компоненти на програмите и академичния успех.

Онлайн студентите имат достъп до много ресурси за поддръжка, включително ориентация за нови студенти, денонощно бюро за помощ за технически проблеми, координатор на студентските услуги, съветници за финансова помощ и др.

Местоположения

 • Washington

  4400 Massachusetts Avenue, 20016, Washington

  Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси