Keystone logo
Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Представление

Alfred Nobel Open Business School Швейцария

Малко са страните, които, използвайки модерен израз, често могат да бъдат смятани за марка. Изграждането на марка е завидно и трябва да се следва, тъй като продуктите и услугите, които са се превърнали в концепции, от швейцарския нож до часовника, до авиокомпанията SWISS, се укрепват взаимно. Разбира се, това също означава, че качеството, прецизността и точността могат да бъдат свързани с всеки един от тях. И тук на практика стигнахме до един от ключовете към успеха. В Швейцария регулирането и качеството, покриващи всеки детайл, са гаранцията, че няма да бъдем разочаровани, подведени или сбъркани. Това е, което предлагаме на нашите ученици.

Десетилетия опит и качество привличат нашите студенти от всички континенти на света. Гордеем се, че имаме кандидати от 50 държави и сме изградили международна мрежа от студентски контакти.

Бизнес животът се води по различни начини навсякъде по света. Това може да се научи от книгите, но тук можете да го научите директно от нашите преподаватели от различни части на света. Те представят света на бизнеса на своя континент в допълнение към университетските знания.

Целта на нашите англоезични програми за обучение е да събудим желанието за знания, да развием ориентация към практиката, да подготвим за живота с приложими знания и да обучим професионалисти, които са гладни за успех. Това са най-важните стълбове на нашата образователна институция, върху които нашите ученици могат да градят своята кариера.

Нашите кандидати могат да участват в онлайн курсове, така че не е нужно да изоставят професионалната си кариера по време на обучението си. Студентите могат дори да напишат своята теза/дисертация на собствения си език, като вземат предвид професионалните аспекти, по тема, близка до тяхната област на експертиза.

Философията на ANOBS е „практическо обучение, създаващо продаваеми професионалисти, копнеещи за успех“.

Нашите принципи:

 • Възбуждане на желание за знания
 • Ориентация към практиката
 • Придобиване на използваеми знания
 • Продаваемост
 • професионализъм

Местоположения

 • Zürich

  Löwenstrasse 20, 8001, Zürich

 • Zürich

  Zürich, Швейцария

  Въпроси