Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Представление

Вярваме, че всеки трябва да има достъп до висше образование

Arden отваря пътища към висококачествени курсове за придобиване на степен , предоставяни изцяло онлайн. Това означава, че независимо от това къде живеете или какъв е графикът ви, можете да получите международно признатата си степен от университет в Обединеното кралство, като същевременно запазите работата си на пълен работен ден и семейните си ангажименти.

Спечелете достъпна онлайн бакалавърска или магистърска степен на, която е разработена специално, за да ви направи по-пригодни за работа. Гордеем се, че предлагаме много програми с професионални акредитации, които предлагат допълнителни, специфични за индустрията сертификати, така че вашето образование със сигурност ще ви помогне да постигнете професионалните си цели.

През 2024 г. CEO Magazine класира нашия Executive MBA на първо място в класа си в Обединеното кралство и сред десетте най-добри Executive MBA в световен мащаб. Нашият стандартен MBA курс също беше избран сред десетте най-добри MBA курса в Европа и номер 2 в Обединеното кралство. Списанието CEO Magazine ежегодно класира МВА курсовете въз основа на критерии, включващи качество на преподавателите, международно разнообразие, акредитация и международна експозиция.

235834_Arden_badges.png

Защо да учим с Arden?

 • Спечелете британската си степен от всяка точка на света
 • 100% онлайн доставка на програма; не се изисква присъствие в кампуса
 • Няма фиксирани часове на лекции; продължават да работят заедно с ученето
 • Международно признати акредитации от професионални органи
 • Отлична поддръжка на преподавател с комуникация 1 към 1
 • Специален портал за кариера за непрекъснат ангажимент към вашия успех
 • Денонощен достъп до всички учебни материали на всяко устройство
 • Над 50+ степени: Аспирант, Бакалавър и Бакалавър с Година на основаване
 • 95% от завършилите са наети или продължават обучение в рамките на 6 месеца след дипломирането

Фокусирайте се върху пригодността за заетост

Нашите онлайн програми са разработени с оглед на вашата кариера. Нашите преподаватели са ангажирани с вашия успех както в курсовете, така и извън тях, а програмите ни включват възможности за прилагане на практически умения в отделни модули и за изпълнение на независим изследователски проект. Като студент в Arden можете да се възползвате от ресурсите в нашия специален портал за кариера:

 • CV строител
 • Интервю симулатор
 • Глобална машина за търсене на работа
 • Съвет на работодателя
 • Бонус курсове за бизнес умения

Приложни умения

Когато завършите дипломата си от Arden University, вие ще:

 • Доказали сте способността си да учите и да решавате проблеми на в вашата основна област.
 • Разберете задълбочено вашата тема
 • Да можете да вземете решение как да управлявате планирането на кариерата си като резултат от модулите си.
 • Имате преносими умения на, които ще увеличат максимално възможностите ви за заетост и кариера.

Нестандартна опция за влизане

Ако се интересувате от изучаване на една от нашите програми, но не отговаряте на стандартните академични изисквания, може да имате право да кандидатствате по нашия нестандартен маршрут за влизане, който отразява по-цялостно вашето квалифициране и професионален опит по време на прегледа на вашата кандидатура процес.

Опции за финансиране

Ние в Арден вярваме, че цената не трябва да ви пречи да спечелите ценно образование. Нашите образователни програми струват по-малко от средната квалификация в Обединеното кралство, но поддържаме конкурентен академичен стандарт на висшето образование.

Ние предлагаме гъвкави възможности за финансиране за нашите програми, за да гарантираме, че студентите могат да се съсредоточат върху обучението си, вместо да се стресират заради финансите. Вашите такси за курс се определят въз основа на вашето местоживеене и вида на програмата, която изучавате.

Характеристики на кампуса

Обучението онлайн ви дава пълен контрол (плюс това е по-достъпно).

След като бъдете записани, ще изучавате степента си чрез ilearn, нашата платформа за цифрово обучение и университетски кампус в облака. Освен това всеки, който учи при нас, получава безплатен абонамент за Microsoft Office 365.

ilearn, вашата виртуална класна стая

 • Пълен достъп 24 часа в денонощието, 365 дни в годината
 • Учете у дома, на път за работа или на кафе. Няма ограничение кога и къде можете да учите.
 • Над половин милион книги, списания и ресурси, на всяко устройство, по всяко време.
 • Ангажирайте се и общувайте в нашата онлайн общност Unitu.

Отлична подкрепа за студенти

 • Индивидуална поддръжка с преподаватели
 • Треньори на успеха
 • Незадължителни семинари за академични умения
 • Редовно онлайн работно време на офиса
 • 24/7 достъп до поверителни ресурси за психично здраве, като Togetherall
 • Кариерен център със специален кариерен екип за подготовка на вашето CV и кандидатури за работа
 • Над 80 преподаватели и помощен персонал, посветени на вашия успех
 • Ангажирайте се и общувайте в нашата онлайн общност Unitu.

Онлайн режимът на обучение на Arden отваря вратата към неговия кампус в облака. Студентите използват iLearn, виртуалната персонална класна стая, която съдържа над половин милион книги и списания за изследвания и учене, заедно с лесно изтегляеми материали за всяко устройство. Всички ваши ресурси могат да бъдат намерени тук на едно място, включително услуги за подкрепа на кариерата, задания и материали за курса.

Тези курсове се предлагат 100% онлайн, така че можете да поддържате кариерата и семейния си живот, докато учите.

  Препоръки на учениците

  Description

  Институт по чартърен мениджмънт (CMI)

  акредитиран

  Асоциация за управление на проекти (АПМ)

  акредитиран

  Британското психологическо общество (BPS)

  акредитиран

  Асоциация на дипломираните дипломирани счетоводители (ACCA)

  акредитиран

  Карентен институт по маркетинг (CIM)

  акредитиран

  Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)

  акредитиран

  Стипендии и финансиране

  Регионална оферта за избрани страни

  • 25% намаление на таксите за бакалавърски програми.
  • 40% намаление на таксите за следдипломни програми.
  • Регионалната стипендия е отворена за жители на отговарящи на условията държави - попитайте за пълните правила и условия.

  Оферта за ранно записване

  Arden UniversityОфертата за ранно записване на Early Bird дава на чуждестранни студенти, които учат една от нашите основни курсове, бакалавърска или следдипломна квалификация онлайн, възможността да получат £1000 отстъпка от таксите си за обучение. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете приети в отговарящия на условията курс и да заплатите таксата за задържане преди крайния срок. Толкова е просто. Моля, обърнете внимание, че офертата за ранно записване не може да се използва с допълващи програми или кратки курсове и не може да се комбинира с други оферти. В сила са правила и условия, моля, попитайте за дати и подробности.

  Опции за финансиране

  В Arden вярваме, че разходите не трябва да ви пречат да спечелите ценно образование. Нашите дипломни програми струват по-малко от средната квалификация в Обединеното кралство, но ние поддържаме конкурентен академичен стандарт на висше образование.

  Ние предлагаме гъвкави възможности за финансиране за нашите програми, за да гарантираме, че студентите могат да се съсредоточат върху обучението си, вместо да се стресират заради финансите. Вашите такси за курс се определят въз основа на вашето местоживеене и вида на програмата, която изучавате.

  Arden University предлага частични стипендии на жители на широк кръг от страни по света, когато изберат да учат онлайн. Тази стипендия осигурява 25% намаление на таксите за бакалавърски програми и 40% намаление на таксите за обучение за следдипломни програми.

  Тази стипендия е отворена за всички жители на отговарящи на условията държави.

  Статистика на възпитаниците

  Приемане

  Кандидатстването е безплатно и лесно

  Започнете тук, като попитате и един от нашите образователни съветници ще се свърже с вас, за да ви преведе през процеса на кандидатстване, като го направи възможно най-ясен и гладък.

  Нестандартен вариант за влизане

  Ако се интересувате от изучаване на една от нашите програми, но не отговаряте на стандартните академични изисквания, може да отговаряте на условията за кандидатстване чрез нашия нестандартен път за влизане, който дава по-цялостен поглед върху вашите квалификации и професионален опит по време на прегледа на вашата кандидатура процес.

  Защо да учите в Arden University

  Arden е световен лидер в онлайн обучението. Те предлагат несравнима поддръжка, включително индивидуални сесии с възможност за резервиране с академичен персонал и незадължителни сесии за виртуално кафе, за да опознаете своите преподаватели и съученици.

  Тази богата онлайн общност включва и студентски конференции, провеждани виртуално, където можете да общувате, да представяте своите изследвания и области на интерес и да създавате ценни професионални връзки.

  Студентите също ще се възползват от гостуващи лектори от тяхната индустрия, за да споделят прозрения от работното място, за да сте сигурни, че вашето образование се превръща директно в умения за вашата кариера.

  Награди и акредитации

  Институт по чартърен мениджмънт (CMI)

  акредитиран

  Асоциация за управление на проекти (АПМ)

  акредитиран

  Британското психологическо общество (BPS)

  акредитиран

  Асоциация на дипломираните дипломирани счетоводители (ACCA)

  акредитиран

  Карентен институт по маркетинг (CIM)

  акредитиран

  Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)

  акредитиран

  Живот в кампуса и съоръжения

  Незадължителни семинари за умения за учене и индивидуални сесии с възможност за резервация, предназначени да ви подкрепят напълно по време на вашето академично пътуване, да ви помогнат да постигнете целите си и да гарантират, че ще извлечете максимума от времето си в Arden.

  Връстници, които вече са проучили вашия материал за курса и са тук, за да споделят своя опит и да ви помогнат да ви насочат успешно през живота в университета.

  Редовно онлайн работно време, за да се свържете с вашите преподаватели и да зададете всякакви въпроси, които може да имате относно материала на вашия курс.

  Специализиран център за кариерно развитие, за да помогне на студентите да прецизират автобиографията си, да практикуват процеса на интервю и да открият мечтаната си работа.

  Огромна онлайн библиотека от над половин милион ресурси, които могат да бъдат достъпни навсякъде, на всяко устройство, дори офлайн.

  Обучението онлайн ви доближава повече от всякога до вашите връстници и преподаватели чрез iLearn, вашата онлайн класна стая. Ще имате възможността да присъствате на виртуални кафе сутрини с вашите състуденти и преподаватели, където можете да чуете гласа си и да получите отговори на въпроси в непринудена и приветлива обстановка.

  Можете да се присъедините към годишни студентски конференции, провеждани виртуално, така че всеки да може да присъства, където можете да представите своите тематични и изследователски интереси, да покажете работата си и да създадете ценни професионални връзки.

  Има и редовни онлайн работни часове, за да се свържете с вашите преподаватели и да зададете всякакви въпроси, които може да имате относно материала на вашия курс.

  Arden University е сред 10-те най-добри държави за обучение в чужбина

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  Местоположения

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  • London

   London, Великобритания

  • Birmingham

   7 Hill Street Birmingham Study Centre Centre City, B5 4UA, Birmingham

  • Manchester

   Linley House 2Nd Floor, Dickinson Street, M1 4LF, Manchester

  Програми

  Въпроси