Arden University

Arden University

Arden University

Представление

Присъединете се към Arden, най-бързо развиващият се университет в Обединеното кралство

В Arden University ние вярваме, че всеки, навсякъде има право да получи ползите от живота и кариерата, които висшето образование може да донесе. Ние сме посветени на това да направим университетското изживяване удобно и достъпно за амбициозни и мотивирани хора като вас, поради което сме най-бързо развиващият се университет в Обединеното кралство*.

Нашата мисия е да свържем възрастни учащи се като вас с възможности за обучение във висше образование, които ви дават инструментите, от които се нуждаете, за да изпълните вашите кариерни и житейски цели. Ние предизвикваме конвенционалните възприятия за обучение в степен, като предоставяме гъвкави професионални курсове с графици и възможности за обучение, които отговарят на вашите житейски ангажименти.

*Повече студенти първа година в Обединеното кралство през 2015-2021 г., отколкото всеки друг университет (данни на HESA)

Регионална оферта

Наскоро стартирахме специална оферта, която позволява на жители и граждани на повече от 115 държави да получат 25% отстъпка от таксите за бакалавърски курс или 40% отстъпка от таксите за следдипломен курс, когато изберете да учите онлайн! Запитване по-долу за пълни подробности. Университет Арден ","author_url":"","source":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg

Акредитации

Като част от нашия ангажимент за отлични постижения в преподаването и непрекъснато подобряване на качеството на съдържанието, което предоставяме на нашите курсове, курсовете Arden University са получили акредитация и сертификат от много от най-признатите и уважавани професионални организации в Обединеното кралство. Чрез включването на възпитаници, експерти от индустрията и преподаватели в създаването на нашите учебни материали, това означава, че научавате ключови практически умения, много ценни на работното място.

Всички наши програми са одобрени от QAA и широка гама от нашите програми са акредитирани от професионални органи като Chartered Management Institute (CMI), Британското психологическо общество (BPS) и Асоциацията на дипломираните дипломирани счетоводители (ACCA) и други от 20 други акредитиращи професионални организации. Тези акредитации не са просто знак за качество; те са търсени от работодателите, като ви помагат да напреднете в кариерата си, като се откроите и увеличите бъдещите си перспективи.

Защо да уча с Arden?

Фокусирайте се върху пригодността за заетост

Нашите онлайн програми са създадени с оглед на вашата кариера. Нашите преподаватели са инвестирани във вашия успех както във, така и извън нашите курсове, а нашите програми включват възможности за прилагане на практически умения в отделни модули и завършване на независим изследователски проект. Като студент на Arden можете да се възползвате от ресурсите в нашия специален портал за кариери:

 • CV строител
 • Интервю симулатор
 • Глобална машина за търсене на работа
 • Съвет на работодателя
 • Бонус курсове за бизнес умения

Приложни умения

Когато завършите своята степен в Arden University , ще:

 • Показахте способността си да учите и решавате проблеми във вашата фокусна област
 • Разберете задълбочено вашата тема
 • Можете да вземете решение как да управлявате планирането на кариерата си в резултат на вашите модули
 • Имате преносими умения, които ще увеличат максимално вашата пригодност за заетост и потенциал за кариера

Първокласно онлайн програмиране

 • Над половин милион книги и списания са налични в нашата онлайн библиотека
 • Материали за лесно изтегляне
 • Достъпно на всяко устройство, дори офлайн
 • Със собствено темпо изучавайте съдържанието

184044_manservice700.jpg

Характеристики на кампуса

Обучението онлайн ви дава пълен контрол (плюс това е по-достъпно).

След като бъдете записани, ще изучавате степента си чрез ilearn, нашата платформа за цифрово обучение и университетски кампус в облака. Освен това всеки, който учи при нас, получава безплатен абонамент за Microsoft Office 365.

ilearn, вашата виртуална класна стая

 • Пълен достъп 24 часа в денонощието, 365 дни в годината
 • Учете у дома, на път за работа или на кафе. Няма ограничение кога и къде можете да учите.
 • Над половин милион книги, списания и ресурси, на всяко устройство, по всяко време.
 • Ангажирайте се и общувайте в нашата онлайн общност Unitu.

Отлична подкрепа за студенти

 • Индивидуална поддръжка с преподаватели
 • Треньори на успеха
 • Незадължителни семинари за академични умения
 • Редовно онлайн работно време на офиса
 • 24/7 достъп до поверителни ресурси за психично здраве, като Togetherall
 • Кариерен център със специален кариерен екип за подготовка на вашето CV и кандидатури за работа
 • Над 80 преподаватели и помощен персонал, посветени на вашия успех
 • Ангажирайте се и общувайте в нашата онлайн общност Unitu.

  Препоръки на учениците

  Стипендии и финансиране

  Регионална оферта за избрани страни

  • 25% намаление на таксите за бакалавърски програми.
  • 40% намаление на таксите за следдипломни програми.
  • Регионалната стипендия е отворена за жители на отговарящи на условията държави - попитайте за пълните правила и условия.

  Оферта за ранно записване

  Arden UniversityОфертата за ранно записване на Early Bird дава на чуждестранни студенти, които учат една от нашите основни курсове, бакалавърска или следдипломна квалификация онлайн, възможността да получат £1000 отстъпка от таксите си за обучение. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете приети в отговарящия на условията курс и да заплатите таксата за задържане преди крайния срок. Толкова е просто. Моля, обърнете внимание, че офертата за ранно записване не може да се използва с допълващи програми или кратки курсове и не може да се комбинира с други оферти. В сила са правила и условия, моля, попитайте за дати и подробности.

  Опции за финансиране

  В Arden вярваме, че разходите не трябва да ви пречат да спечелите ценно образование. Нашите дипломни програми струват по-малко от средната квалификация в Обединеното кралство, но ние поддържаме конкурентен академичен стандарт на висше образование.

  Ние предлагаме гъвкави възможности за финансиране за нашите програми, за да гарантираме, че студентите могат да се съсредоточат върху обучението си, вместо да се стресират заради финансите. Вашите такси за курс се определят въз основа на вашето местоживеене и вида на програмата, която изучавате.

  Статистика на възпитаниците

  Приемане

  Кандидатстването е безплатно и лесно

  Започнете тук, като попитате и един от нашите образователни съветници ще се свърже с вас, за да ви преведе през процеса на кандидатстване, като го направи възможно най-ясен и гладък.

  Нестандартен вариант за влизане

  Ако се интересувате от изучаване на една от нашите програми, но не отговаряте на стандартните академични изисквания, може да отговаряте на условията за кандидатстване чрез нашия нестандартен път за влизане, който дава по-цялостен поглед върху вашите квалификации и професионален опит по време на прегледа на вашата кандидатура процес.

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Местоположения

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  Въпроси