© BIMM University
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Представление

Защо Астън?

Влиятелни лица от индустрията учат в Астън.

Aston предоставя добре закръглено студентско изживяване.

От 1947 г. насам Астънският университет създава дипломанти, които оказват значително влияние в техния бизнес сектор. Aston е фокусиран върху студентския опит. През 2016 г. Националното проучване на студентите показа 89% общо студентско удовлетворение от Астън. Good University Guide на Sunday Times класира Астън в Топ 30 от 120 британски университета за студентски опит. Класовете в Aston са предназначени да позволят на студентите да се присъединят към разнообразна международна общност от настоящи студенти и възпитаници. В същото време онлайн опитът на Aston адаптира резултатите и развитието към вашите професионални нужди.

Завършилите Aston са желани за работодателите.

Завършилите Астън имат 82% рейтинг на пригодност за наемане на работа (Times/Sunday Times University Guide 2017) и се нареждат в топ 20 в света за дистанционни онлайн MBA (QS University Rankings 2018). Завършилите се присъединяват към добре свързана общност, тъй като 78,8% от завършилите Астън намират работа или допълнително учат в рамките на шест месеца след дипломирането (2017 University Guide). Астън е топ 10 на университета в Обединеното кралство за завършилите, които постигат професионална работа, според проучването „Дестинации на напусналите висше образование“. Класацията на QS за наемане на работа поставя Aston в Топ 20 в Обединеното кралство по възможност за наемане на дипломирани специалисти.

Учебната общност на Aston е разнообразна.

Астън се нарежда в Топ 10 в Обединеното кралство и в Топ 30 за международни перспективи. Aston University Online набира широк кръг от професионални обучаващи се по целия свят. В допълнение, Aston University Online Academics се отличават в своите области с пет QS звезди и са класирани на второ място в Обединеното кралство за качество на преподаване (THE, Teaching Excellence Framework).

Вие знаете предимствата на обучението в Астън; сега направете следващата стъпка, като научите повече за нашето бизнес училище. Aston University Online предлага разнообразен набор от следдипломни програми, включително онлайн MBA от тройно акредитирано бизнес училище.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Birmingham

    Aston University, B4 7ET, Birmingham

    Въпроси