Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Представление

Защо Астън?

Влиятелни лица от индустрията учат в Астън.

Aston предоставя добре закръглено студентско изживяване.

От 1947 г. насам Астънският университет създава дипломанти, които оказват значително влияние в техния бизнес сектор. Aston е фокусиран върху студентския опит. През 2016 г. Националното проучване на студентите показа 89% общо студентско удовлетворение от Астън. Good University Guide на Sunday Times класира Астън в Топ 30 от 120 британски университета за студентски опит. Класовете в Aston са предназначени да позволят на студентите да се присъединят към разнообразна международна общност от настоящи студенти и възпитаници. В същото време онлайн опитът на Aston адаптира резултатите и развитието към вашите професионални нужди.

Завършилите Aston са желани за работодателите.

Завършилите Астън имат 82% рейтинг на пригодност за наемане на работа (Times/Sunday Times University Guide 2017) и се нареждат в топ 20 в света за дистанционни онлайн MBA (QS University Rankings 2018). Завършилите се присъединяват към добре свързана общност, тъй като 78,8% от завършилите Астън намират работа или допълнително учат в рамките на шест месеца след дипломирането (2017 University Guide). Астън е топ 10 на университета в Обединеното кралство за завършилите, които постигат професионална работа, според проучването „Дестинации на напусналите висше образование“. Класацията на QS за наемане на работа поставя Aston в Топ 20 в Обединеното кралство по възможност за наемане на дипломирани специалисти.

Учебната общност на Aston е разнообразна.

Астън се нарежда в Топ 10 в Обединеното кралство и в Топ 30 за международни перспективи. Aston University Online набира широк кръг от професионални обучаващи се по целия свят. В допълнение, Aston University Online Academics се отличават в своите области с пет QS звезди и са класирани на второ място в Обединеното кралство за качество на преподаване (THE, Teaching Excellence Framework).

Вие знаете предимствата на обучението в Астън; сега направете следващата стъпка, като научите повече за нашето бизнес училище. Aston University Online предлага разнообразен набор от следдипломни програми, включително онлайн MBA от тройно акредитирано бизнес училище.

Класации

Създаване на утрешните лидери, днес

Aston University Online е насочена към професионалисти и хора, които са се утвърдили в своите области и искат да работят за следващата стъпка в кариерата си. Повече от 60 години Aston печели уважение и е признат за своите постижения, включително:

 • Университет на Guardian на годината 2020
 • QS петзвездна класация за отлични постижения
 • Шест следдипломни програми, класирани в Топ 50 в Европа — Eduniversal Best Masters 2016
 • В изключителен 1% от тройно акредитираните бизнес училища
 • Програма за бизнес и мениджмънт в Топ 100 — QS World Ranking по проучвания
 • 100 процента за въздействие върху изследванията — рамка за научни изследвания и високи постижения
 • Едно от само трите бизнес училища в Обединеното кралство, които спечелят наградата на златното ниво на Хартата на малкия бизнес

Бизнес училището създава готови за кариера завършили, които овладяват необходимите умения за днешния конкурентен пазар. Изтъкнатите умения включват:

 • Договаряне
 • Комуникация
 • Лидерство
 • Съвместна дейност
 • Иновативно мислене

С широка гама от модули и разнообразна студентска популация, Aston предлага на студентите общност за онлайн обучение. Студентите могат да изградят своята мрежа с връстници и инструктори, докато се наслаждават на удобството на онлайн степен. Предназначени за работещи професионалисти и заети възрастни учащи, студентите могат да вземат уроци 24/7, когато им е удобно и да завършат някои степени само за две години.

Онлайн степен от Астънския университет носи със себе си същата репутация за академични постижения и фокус, готов за кариера, който работодателите желаят.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Aston University, B4 7ET, Birmingham

Въпроси