Aucal Business School

Aucal Business School

Aucal Business School

Представление

Кои сме ние

Aucal, специалисти по онлайн обучение

Като безспорна нужда, преди 18 години на испанския пазар, Мануел Гонсалес Фолгадо , експерт в областта на частната сигурност и винаги свързан с образователния свят, реши да създаде новаторска и предприемаческа система за обучение, която да реши проблема с достъпа до университетите на всички млади хора и работници, които по професионални причини, дистанция или които не могат да посещават часове лице в лице, осуетяват възможностите за успешна работа в бъдеще.

Тази академична система за обучение ще се основава на методологията на обучение на разстояние, с темповете на всеки студент, от дома и без непрекъснато пътуване, система чрез собствена онлайн платформа, която да свързва напредъка и комуникацията между самите студенти и професионалистите. учители, отговарящи за всяка програма и по напълно персонализиран начин.

Така се роди Aucal.

Aucal е международна бизнес школа за висше образование, която е родена през 1999 г. като един от пионерите в областта на онлайн обучението в Испания, която поема с ангажираност и призвание за високи постижения обучението на хората и приноса за професионалното развитие на всеки студент, в момента се превръща в основната му мисия и боен дух.

С признати от години академични постижения и професионалисти от различни сектори с богат професионален опит и социална отговорност, Aucal Business School фокусира всичките си сили за предлагане на реални възможности за учене и професионално развитие на всички, които имат желание да се усъвършенстват и развиват на този пазар много компетентна и често нелоялна работна сила.

Консолидирането на Aucal се отразява в повече от 35 000 студенти, които са разчитали на методологията и качеството на програмите му във времето, като ниво на удовлетвореност е по-високо от 98% от всички, завършили различни курсове или магистри и които в момента са включени в света на труда.

Разположен в град Мадрид и Замора, Aucal потвърждава на този пазар, че е възможно да се напредне професионално, без да се променя текущият темп на живот, който вече е тежък и много жертвен.

Aucal Business School , истинска алтернатива за вашето бъдеще.

Businessman working and writing notes in office

мисия

Нашата мисия е да обучаваме професионалисти на бъдещето, отговаряйки на потребностите от обучение или специализация, изисквани от пазара по всяко време, за да разширим техническия профил на професионалистите и тяхната конкурентоспособност на работното място.

ценности

Ние основаваме своята дейност на иновациите , насърчавайки предприемаческия дух . Ние не само предаваме знания, но искаме да наложим на нашите ученици професионални умения, за да могат те да се възползват максимално от тях като експерти.

качество

В Aucal вярваме, че е важно да преподаваме понятия, но още повече как те се учат. Ето защо, ние предлагаме качествена информация въз основа на практическото й приложение и да бъде възможно най-динамична, така че да е ефективно и забавно обучение .

Нашата методология

Онлайн модалността позволява гъвкаво посвещение и учене, адаптирани към нуждите на всеки ученик, както и съвместимост с други дейности чрез модела 24/7, с който можете да получите достъп до платформата 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. ,

139032_startup-photos.jpg

В Aucal ние отдаваме голямо значение на практическото обучение , следователно няма да имате само теоретични знания, но и бележки от преподавателя, както в традиционен клас, но адаптирани към новите технологии с настоящи мултимедийни ресурси, за да активизирате проучването: видеоклипове, гласови прекачвания , видеоконференции, форуми, в допълнение към упражненията и практиките, които ще провеждате по време на курса, за да приложите наученото.

Винаги ще имате помощта на преподавател, за да разрешите всички технически въпроси, които може да имате, и също така ще следите вашия академичен напредък.

Нашите учители имат богат преподавателски и професионален опит, за да бъдат в крак с изискванията на пазара и технологичния напредък.

Защо да изберете нас?

 • Оптимизация на обучението.
 • Канали за чат, форуми и услуги за съобщения.
 • Мултимедийно съдържание в уеб формат.
 • Учители с богат професионален и преподавателски опит.
 • Адаптиран за вашето време и темп на обучение.
 • Персонализирани съвети.
 • 7x24 достъп до нашата платформа за електронно обучение.
 • Взаимодействие между учител и преподавател помежду си.
 • Актуализирано съдържание.
 • Включени учебни материали.

Местоположения

Местоположения
 • C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903, , Getafe

 • C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800, , Zamora

 • Toro, Испания

Въпроси