American University Of Technology

American University Of Technology

American University Of Technology

Представление

университет Мисия

Мисията на AUT е да предоставя новаторски, TECHNOLOGY-RICH, предприемачески, чрез преживяване университетска учебна среда, която произвежда CIVICALLY активен и готов за пазара висшисти.

Университета История

Американски университет по технологии (AUT) е основана от г-жа Гада Hinain през 1998 г. в Fidar - Halat, Ливан като не за печалба, частна институция за висше образование и получава своя президентски указ 2143 през януари 2000 година.

AUT вече три допълнителни кампуса в Триполи, Тир, и Akkar. Програмата на Триполи извън колежа започна да функционира през 2002 година.

AUT предлага 27 специалности на бакалавърска степен (бакалавър) и шест магистърски програми (магистърски) в три факултета: Бизнес Администрация, приложни науки и изкуства и хуманитарни науки. С над 3000 възпитаници и около 1500 настоящите студенти и 90 щатни и нещатни преподаватели и 65 служители на персонала, AUT е била успешна в което всеки един от неговите ученици персонално внимание, качество на образованието, и международна експозиция, които подобряват значително перспективите за кариера на неговите възпитаници.

Акредитация

AUT получава пълен статут на университет на 18 януари 2008 г. от указ 8465 с двете бакалавърски и магистърски програми, акредитирани от Министерството на висшето образование в Ливан. AUT сега е член на AACSB International (Асоциация за Advance Collegiate училища на бизнес) и Abet (Акредитационния съвет за техника и технологии) международни органи по акредитация.

Култура и наследство

AUT се грижи за културата и културното наследство Основната цел на този проект AUT за Национален ден наследство 2015 г. е една разяснителна кампания за важността на наследство като културна столица с помощта на различни иновативни технологии, за да осигури на посетителите по-креативни и точна информация за обекти на културното наследство.

  • Бронзова епоха
  • финикийски
  • персийски
  • римската епоха
  • Crusaider Период

Местоположения

Местоположения
  • Byblos Highway, Fidar - Halat, Lebanon , , Lebanon Online

Въпроси