Keystone logo
American University - School of International Service (SIS) Магистър по международни отношения (онлайн)
American University - School of International Service (SIS)

Магистър по международни отношения (онлайн)

Английски език

Редовно обучение

Дистанционно обучение

Представление

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Класираното под номер 8 на Американския университет училище за международна служба предлага онлайн магистър по международни отношения, без GRE. Ще се научите да влияете върху решенията отвъд границите и културите, като изостряте своите аналитични умения в междукултурната комуникация и външната политика. 3.0 предпочитан среден среден успех.

Онлайн магистърът по международни отношения е специално създаден, за да предостави на студентите основа в напреднали теми за международни отношения, както и специализация в интердисциплинарна професионална област. Текущите концентрации включват глобална сигурност и разрешаване на конфликти и устойчиво международно развитие. Студенти и преподаватели си взаимодействат в реално време по време на седмични онлайн часове на живо, предоставяни чрез иновативна платформа за видеоконференции. Студентите се очаква да завършат курсови и четения преди тези малки дискусионни сесии на живо. Чрез използването на иновативни технологии и поглъщащи преживявания в реалния свят, International Relations Online съчетава гъвкавостта на глобална онлайн програма със строгостта, качеството и взаимодействието в класната стая на преживяване в университета. Студентите от програмата се възползват от:

 • Класове на живо, организирани онлайн от известния факултет на Американския университет
 • Самостоятелно, силно продуцирано съдържание на курса е на разположение 24/7
 • Социални взаимодействия с влиятелни връстници и преподаватели
 • Обучение в реалния свят чрез преживяване и DC потапяне
 • Връзки през целия живот с общностите на АС и ШИС

Училището за международна служба

Училището за международна служба (ШИС) към Американския университет разбира, че сложните глобални предизвикателства изискват интердисциплинарни решения за сътрудничество. Разнообразната общност на ШИС е обединена от идеята за обслужване. Експертният факултет, поддържащият персонал и мрежата от завършени колеги подготвят студентите за кариера в международните отношения, като се обръща внимание на междукултурната чувствителност и разбиране, професионалната експертиза и силните аналитични умения. СИС постоянно се класира като десетте най-добри школи по международни отношения от списание Foreign Policy.

Концентрации на изследване

Глобалната сигурност и разрешаване на конфликти подготвя учениците да разберат нюансите на мира и сигурността и да водят роли, които ще предотвратят, управляват и разрешат различни конфликти. Студентите ще интегрират теорията и практиката, за да работят в планирането на отбраната, транснационалното разрешаване на конфликти и сигурността вътре в държавата. Устойчивото международно развитие включва политика и практика за справяне с цикли на бедност, екологично планиране, изменение на климата и потоци от ресурси. Интегрирането на устойчиви екологични проучвания и международна практика за развитие уникално подготвя студентите да разберат и решат проблемите на неравенството на ограничената от ресурси Земя.

Изисквания за прием

Американското университетско училище за международно обслужване търси международни връзки онлайн студенти, които са посветени на обслужването за глобалното благо. Кандидатите трябва да имат или да представят:

 • Бакалавърска степен от акредитиран университет
 • Официални и настоящи резултати от GRE тест (код на институцията 0812)
 • Официални преписи от всички академични институции присъстваха
 • Три препоръчителни писма
 • Текущо резюме на автобиография
 • Подробна декларация за целта
 • Изпратете TOEFL, IELTS или PTE резултати от изпита (ако не е носител на английски език)

Международните кандидати са приветствани да кандидатстват за международни отношения онлайн и изискванията за изпит TOEFL, IELTS или PTE могат да бъдат отменени, ако студент има бакалавърска или по-висока степен от акредитиран университет, чийто език на преподаване е английски, в държава, в която английският е официален език.

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

За училището

Въпроси