Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Представление

Кои сме ние

Професионалното образование играе ключова роля за създаването на силна икономика, като предоставя на хората уменията, от които се нуждаят, за да успеят. Чрез нашата RTO (Регистрирана организация за обучение). ACSE предлага готови за работа курсове и квалификация, които помагат за изграждането на австралийската икономика и помагат на завършилите да достигнат своя потенциал, като ги оборудват с уменията и могат да направят отношение, което работодателите търсят. ACSE насърчава хората да достигнат своя потенциал и да създадат положителни промени в личността, което води до по-добро общество, в което да живеят и работят.

Нашата мисия

Да подобрим живота на хората и общностите и обществата, в които живеем. чрез вдъхновено, иновативно и качествено образование и обучение от световна класа.

Нашите ценности

Нашето влияние оказва нашето обучение и емитиране и как се предоставя, което се дължи на нивото на завършване, на растежа на бизнеса и най-важното емрлоумънт оutсоmеѕ за нашите градуатeѕ.

  • Уважение - Еваруане е ценно и ценно
  • Почтеност - Винаги вършете правилния ход
  • Вяра - Можем да направим разлика

Процесът RPL

Процесът на ППР може да бъде мощен пробуждащ и повишаващ доверието опит за онези, които приемат за даденост своята компетентност и се занимават с ежедневните си дейности, без да осъзнават стойността на уменията и знанията в основата на техните действия.

Признанието е процесът, чрез който вашите съществуващи умения, знания и опит, придобит през целия ви живот, независимо от това как са придобити, са признати за постигане на национално призната квалификация или изявление за постижения.

За да прочетете повече, кликнете тук .

Местоположения

  • Oakhurst

    Granada Place,22, 2761, Oakhurst

Въпроси