© Eva Dang
Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Представление

170230_button_read-more-about-this-school-on-the-schools-site.png

Учете с акредитирано бизнес училище с тройна корона

Бизнес училището на Bayes осигурява достъп до лондонския бизнес и е портал за лична и професионална трансформация.

Бизнес училище със златен стандарт „тройна корона“ акредитация от най-големите и най-влиятелни организации за акредитация на бизнес училища, Bayes и неговите програми от световна класа са постоянно класирани сред най-добрите в света.

С утвърдената ни 50-годишна репутация за отлични постижения в бизнес научните изследвания и образованието, ние привличаме изключителни учени, студенти и бизнес по целия свят в нашата процъфтяваща световна общност.

Нашите гъвкави онлайн курсове

Независимо дали искате да развиете своя финансов опит на най -високо ниво с магистърска степен по глобални финанси, или да разгърнете лидерския си потенциал с глобален MBA, нашите гъвкави онлайн курсове ще ви дадат възможност да получите жизненоважни знания и умения, от които се нуждаете, за да увеличите максимално потенциала си и увеличете глобалните си възможности за кариера.

Магистър по глобални финанси

Днешният свят на глобални финанси предлага богатство от възможности за кариера, с непрекъснато търсене на ярки, пъргави и адаптивни служители.

Нашият онлайн магистър по глобални финанси ще ви предостави задълбочени познания и аналитични умения, от които се нуждаете, за да увеличите глобалните си възможности за кариера и уверено да успеете в днешния бързо променящ се свят на глобалните финанси.

Глобален MBA

Не просто се носете във вашата организация - извисявайте се.

Нашият глобален MBA ще позиционира вашата кариера на по -висок план, когато придобиете усъвършенствани бизнес знания, междуличностни и аналитични умения, от които се нуждаете, за да преговаряте, да вземате смели бизнес решения и да водите вашата организация към успех.

Курсът ще ви предостави жизненоважни знания и умения, от които се нуждаете, за да станете смел и далновиден лидер - готов да се справи с предизвикателствата на глобалния бизнес.

Защо да учите в Bayes Business School

 • Спечелете магистърска степен от световно водещо бизнес училище
 • Учете се от световноизвестни експерти и лидери в индустрията
 • Придобийте специализирани знания и практически умения, които можете веднага да приложите в кариерата си
 • Разширете вашата глобална мрежа и възможности за кариера
 • Учете и се учи с професионалисти от цял свят
 • Учете гъвкаво онлайн
 • Достъп до цялостна академична и практическа поддръжка
 • Достъп до същото ниво на строги академични стандарти и придобиване на същата квалификация като еквивалентна магистърска програма, базирана в кампуса
 • Присъединете се към нашата процъфтяваща световна общност, с над 45 000 професионалисти от 163 страни по света, вградени във всеки сектор

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • London

  106 Bunhill Row, EC1Y 8TZ, London

Програми

Въпроси