Keystone logo
© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Представление

Brunel University London , кръстен на британския влиятелен инженер Isambard Kingdom Brunel, непрекъснато е постигнал академични постижения след отварянето на вратите си през 1966 г. В своите повече от 50-годишно обучение, университетът е получил няколко отличия и в момента е 34-и в света за международни перспективи (Times Higher Education World University Rankings 2020).

Университетът се гордее с известните си учени, които и двамата разработват програми на Brunel и провеждат своите световноизвестни изследвания. Тези преподаватели подготвят завършилите за възнаграждение кариери, като предоставят умения в реалния свят, които да кандидатстват на работното място.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

История и образование

Brunel University London е кръстен на един от най-известните инженери на Великобритания, Изамбард Кингдом Брунел. Няколко възпитаници на Brunel станаха лидери в световете на академичните среди за обществено здравеопазване, в области като икономика на общественото здраве и контрол на инфекциозните заболявания и в инженерните области на производството, гражданското инженерство и секторите на услугите и правителството.

Университетът последователно се стреми да отговаря на академичните стандарти, установени от Кодекса за качество на висшето образование на Обединеното кралство, публикуван от Агенцията за осигуряване на качество, който определя националните очаквания, на които всички висши учебни заведения в Обединеното кралство трябва да отговарят. Процесите и процедурите на Университета последователно отговарят на Рамката за квалификациите за висше образование в Англия, Уелс и Северна Ирландия (FHEQ), за да се гарантират високите академични стандарти и качество на образованието, които студентите и завършилите са очаквали.

В Брунел учиш със страстни учени, които са уважавани експерти в своите области. Тези преподаватели се ангажират да ви помогнат да развиете образователните и личните умения, необходими за успеха след завършването.

изследване

Brunel University London е посветен на водещи в световен мащаб изследвания и съчетава академичната строгост с нуждите на правителството, индустрията и секторите на печалба и нестопанска цел в световен мащаб - предоставя творчески решения на сложни предизвикателства за осигуряване на икономически, културни и социални ползи.

Онлайн проучване

Онлайн платформата за обучение на Brunel ви позволява да изучавате програмата си в момент и на място, които отговарят на вашия график и извън ангажиментите. Функцията на уеб конференцията на университета ви позволява да общувате с вашите състуденти и има споделен достъп до видео емисии на живо.

По време на следването ще имате достъп до:

 • Ангажиране на учебни материали: Вашите ресурси включват видео лекции, казуси, форуми за класове и подкасти.
 • Подкрепа и насоки: Вашият специализиран преподавател по програма ще ви води през вашето академично развитие по време на следването.
 • Вашият виртуален кампус: Учете се от всяко място и изградете връзки с съмишленици професионалисти по целия свят.
 • Отворена библиотека: Онлайн студентите имат пълен достъп до разширената дигитална библиотека на Brunel за книги, статии и електронни ресурси.

Защо да изберете нас

 • Brunel University London of Brunel University London е класиран като един от 25-те най-добри университета във Великобритания за начални заплати на завършилите.
 • 72% водеща в световен мащаб/международна отлична изследователска продукция.
 • Класиран сред 40-те най-добри университета с интензивни изследвания, 58-ми в световен мащаб в класацията на Times Higher Education Impact Rankings 2022.
 • Brunel University London е класиран на 4-то място в Обединеното кралство и на 20-то място в света за международна перспектива, според Times Higher Education World University Rankings 2023.
 • Brunel предоставя на завършилите практически умения за справяне с предизвикателствата на обществото в глобален мащаб и ги подготвя с обучение, ръководено от научни изследвания от високо опитни преподаватели.
 • Учете по всяко време и навсякъде със 100% онлайн дипломи.

Препоръки на учениците

Местоположения

 • London

  London, Великобритания

  Въпроси