Keystone logo
College For Adult Learning

College For Adult Learning

College For Adult Learning

Представление

College For Adult Learning ( CAL ), създаден като регистрирана организация за обучение (RTO), прави реална разлика в хиляди животи през последните 10 години. Нашата визия в College For Adult Learning е съсредоточена върху създаването на реални резултати за учениците. Ние се ангажираме да помогнем на студентите да постигнат целите си чрез персонализирани учебни пътувания, ангажиращо и свързано с отрасъла съдържание на курса, допълнителни учебни ресурси и инструменти.

Имаме три ръководни принципа, които оформят начина, по който предоставяме онлайн курсове по поръчка за студенти в College For Adult Learning Ученето с нас надхвърля само лист хартия. С курса на College For Adult Learning можете да се вдъхновите да оформите своя собствен свят - да получите несравнима подкрепа, приложими умения и знания в реалния живот и да се насладите на гъвкаво обучение.

Ние се фокусираме върху предоставянето на уникално студентско изживяване, надграждане на подкрепяща онлайн среда за обучение, денонощен достъп до съдържанието на курса, така че да можете да вървите със свое собствено темпо, и неограничени възможности за връзка с опитни професионалисти в бранша за наставничество и подкрепа.

Местоположения

  • Mitcham

    Mitcham Road,630, 3132, Mitcham

    Въпроси