Keystone logo
California School of Law

California School of Law

California School of Law

Представление

В Калифорния училище по право

California юридическия факултет е онлайн юридическия факултет с цел осигуряване на образователен опит, който е възможно най-близка до тази на традиционната жилищна юридическия факултет. Студентите в CSL могат да видят и да говорят с професорите и съученици, като влезете в живо видео конферентна Classroom от компютъра си у дома или на работа.

Всички класове се обучават от опитни преподаватели, всички от които са преминали California членка Bar изпит или бар изпит в друга държава.

Как онлайн Law School класове Work

Студентите избират California училище за Online Law School Лоу The да получат степен JD, защото те не могат да присъстват на юридическия факултет жилищна поради професионални или семейни ангажименти, да не говорим за огромната финансова тежест на таксата за обучение и пътуване, участващи в посещаване на жилищна юридическия факултет.

Занятията в Калифорния Юридическия факултет осигуряват истинска юридическия факултет опит с темпо и цена, която е управляема за работна възрастен.

Занятията се срещат всяка седмица във вторник и четвъртък вечер, със студенти и преподаватели, които участват в живо видео конферентна връзка. В класовете, те обсъждат и дискутират закона, както ако са физически в една и съща стая. В тези класове преподаватели използват традиционния метод на Сократ юридическо образование, учениците правят конкретни презентации и са разпитвани за случая с професора.

Членка на съвременни технологии дава възможност на учениците да представят изследванията, есета и меморандуми за право, за преподаватели да преразгледат, обсъждат и клас. Технологията също така дава възможност на студентите да формират работни групи, в които те обсъждат случаи, търговски клас очертания, подготвям за тестове и да направи приятели и мрежови връзки, които могат да остават за цял живот.

стандарти за прием California училище на закона се интересува от студенти, които искат да станат успешни адвокати и са готови да работят усилено, за да се постигне Juris Doctor степен. Ако имате бакалавърска степен имате право на закон признания училище.

Кандидатите с бакалавърска степен

Кандидати с бакалавърска степен от акредитиран университет или колеж, с минимален среден успех 2.0, отговарят на стандартите законодателство онлайн училище за прием и са допустими за юридическия факултет допускане.

Изключения за кандидатстване без Бакалавър

Кандидати с 100 колежани единици се разглеждат за прием изключение на училището право. Кандидати с минимален среден успех 2.0, отговарят на стандартите законодателство онлайн училище за прием и са допустими за юридическия факултет допускане.

Кандидати с магистърска степен (но са без бакалавърска степен) се считат за един прием изключение на училището право.

Заеми

California Юридическия факултет осигурява студенти с няколко достъпни и атрактивни планове вноска за заем. Всеки ученик записва в Калифорния Юридическия факултет ще бъде одобрен за вноска заем. Обучението се таксува от семестъра, а не годината, водене както главницата и лихвите ниски.

Барове Одобряване California членка Bar

California училище на закона е регистрирано като Law School дистанционно обучение с Комитетът на Бар Изпитващите на Държавната бар на Калифорния.

През април 2009 г. на Комитета на Бар Изпитващите на Държавната адвокатска колегия California извършва пълна проверка на място на California училище по право, включително това е корпоративни офиси, студентски и бизнес документация, образование технология и преподаватели. Комитетът на Бар Проверители одобри регистрацията на California Юридическия факултет като дистанционно обучение Law School.

Випускниците на California Юридическия факултет получават диплома Juris Doctor, създавайки многобройни възможности за работа като адвокат, професор по право, бизнес човек, и още.

Випускниците на California юридическия факултет, имат право да се явят на Калифорния членка Bar изпита и има начини да работят като адвокат във всеки щат.

Американската асоциация на юристите

Към днешна дата, Американската асоциация на юристите (ABA) все още не е акредитирана всички онлайн юридическия факултет. По този начин, California училище по закон не е акредитирана от Американската асоциация на юристите.

Местоположения

  • Santa Barbara

    California School of Law 5276 Hollister Ave, Suite 262 , CA 93111, Santa Barbara

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси