Keystone logo
CALIMT

CALIMT

CALIMT

Представление

Достъпно образование за всички

Ние вярваме, че качественото образование трябва да бъде достъпно и достъпно. Смятан за превъзходния университет за тези, които искат да продължат своите ONLINE проучвания в бизнеса с международен фокус, CALIMT има за цел да обслужва нашата международна студентска популация чрез предлагане на новаторска платформа за обучение и изграждане на следващата вълна от бизнес лидери! Нашата уникална MBA

rawpixel.com / Pexels

115929_pexels-photo-1643323.jpeg

Кои сме ние

Калифорнийски институт по мениджмънт

Калифорнийският институт по мениджмънт и технологии предлага онлайн програми за обучение в областта на бизнеса, обхващащи различни индустрии, като например производство, инженерство, образование и управление.

Като предлагаме нашите програми онлайн, ние можем да прехвърлим спестяванията на нашите студенти, като създадем новаторска платформа за обучение, която отразява средата в класната стая, като същевременно позволява на нашите ученици да вземат класове в уюта на собствения си дом или където и да са около земно кълбо.

Защо CALIMT ?

 • Гъвкава учебна програма - предназначена за работещи професионалисти
 • Акредитирана американска степен - Изправете се сред връстниците си и напреднете в кариерата си.
 • Научете се да станете лидер - Той продължава цял живот!
 • Достъпно - Най-ниски ставки за обучение сред акредитираните университети в САЩ
  • Безлихвени планове за плащане.
  • Стипендии.
  • Завършва безвъзмездно
 • Безпрецедентна поддръжка на студенти - обучение за себе си, но никога от себе си. CALIMT грижи!

Защо CALIMT ? Ние сме посветени да ви помогнем да постигнете вашите образователни и кариерни цели. Запитайте се това… Защо не CALIMT ?

Създателите на кампаниите / Unsplash

115930_photo-1542744095-0d53267d353e.jpg

Нашата мисия

Мисията на Калифорнийския институт по мениджмънт и технология е да предложи динамична среда за дистанционно обучение, насочена към бизнес, икономически и социални въпроси на глобалното управление и кариерно обучение с акцент върху междукултурната осведоменост.

Нашите цели

 1. Насърчаване на културната чувствителност и осъзнаване на културните различия, за да се подпомагат лицата, когато правят бизнес в различни култури.
 2. Обучете професионалистите в бизнеса, за да бъдат етични и социално отговорни лидери.
 3. Обучавайте студентите да придобият по-добро разбиране на ключовите бизнес функции, като счетоводство, финанси, управление на човешките ресурси, маркетинг и операции.

Нашите цели

 1. Осигурете основни бизнес курсове, които са от основно значение за успеха на един силно конкурентен глобален пазар.
 2. Използвайте уникална комбинация от традиционно управленско образование, културни проучвания и възможност да се включите в съвместно обучение с тези от други култури.
 3. Включете културните аспекти на всеки курс, така че студентите да могат да прилагат съдържанието на курса в множество културни събития.
 4. Подчертайте корпоративната социална отговорност (КСО) и бизнес етиката в цялата учебна програма.
 5. Фокусирайте се върху лидерството в организациите и развийте ефективни глобални умения за бизнес комуникация в студентите.

Данни за контакт:Тел: 949-872-2224WWW. CALIMT .edu Да, имам приятел, който се интересува! Проверете ни във Facebook !Номер на WhatsApp:HREF = "https://wa.me/19498722224

Местоположения

 • USA Online

  USA Online, Съединени Американски Щати

 • Irvine

  2361 Campus Dr., Suite 180, CA 92612, Irvine

Въпроси