Keystone logo
Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Представление

За Кембълсвил

Campbellsville предлага множество динамични онлайн степени, за да предостави достъпни възможности за учениците да продължат образованието си. Онлайн програмите за степен се предлагат в общи изследвания, бизнес администрация, наказателно правосъдие, образование, министерство и теология, медицински сестри и социална работа. Професорите на Campbellsville гарантират, че учениците получават съответно образование, което може да се приложи към техните кариерни пътища. В допълнение, нашите онлайн програми на достъпни цени са идеални за студенти, които просто искат гъвкавост в начина, по който учат или трябва да балансират работата и семейните задължения.

Мисията на Университета в Кембълсвил

Университетът Campbellsville е всеобхватна християнска институция, която предлага некредитни технически програми, заедно със сертификати, бакалавърски и магистърски програми. Университетът е посветен на академичните постижения, основани на свободните изкуства, които насърчават личностното израстване, почтеността и професионалната подготовка в грижовна среда. Университетът подготвя студентите като лидери на християнски слуги за учене през целия живот, продължаваща стипендия чрез използване на напреднали изследвания за практикуване на докторско ниво и активно участие в разнообразно, глобално общество.

Онлайн бакалавърски степени

BS в бизнес администрацията

Образование и учене Бакалавърски степени

Други онлайн бакалавърски степени

Основни ценности

      • Да насърчава академичните постижения чрез предпрофесионални сертификати, асоциирани, бакалавърски и магистърски програми чрез традиционни, технически и онлайн системи.
      • За постигане на академични постижения чрез строгост и уместност в бакалавърски, магистърски и докторски програми.
      • Да се ​​осигури среда, благоприятна за успеха на студентите.
      • Да оценявате различни гледни точки в рамките на общност, основана на Христос.
      • Да моделира ръководството на служителите и ефективно управление.

Защо CU Online?

Фокусиран върху вашия растеж

Нашето цялостно образование в областта на изкуствата и науките е от основно значение за нашата цел да насърчим вашето лично и професионално израстване.

Образование, основано на вяра

Основан през 1906 г. като християнски университет, ние приветстваме различни перспективи и подготвяме учениците да станат християнски лидери на слуги.

Достъпни и удобни

Campbellsville се стреми да осигури достъпно образование за своите ученици. Нашите онлайн програми за степен са в удобен формат, така че можете да учите, когато и където пожелаете.

Акредитации и отличия

Заедно с нашите регионални и разширени акредитации, ние също сме признати от следните организации за нашите отлични постижения в образованието.

Местоположения

 • Campbellsville

  University Drive, 42718, Campbellsville

  Програми

  Въпроси