Campus Training

Campus Training

Campus Training

Представление

176565_Capturadepantalla944.png

В Campus Training се обръщаме както към млади хора, които търсят първи трудов опит, така и към професионалисти, които търсят смяна на работата или подобрение. За да направите това, нашите курсове ви предлагат обучение по:

 • технически професии

Предоставяме ви теоретично-практическото обучение, което ви е необходимо, за да работите в сектора от първия ден

 • FP безплатни тестове

Подготвяме ви за безплатните тестове на FP

 • Опозиции

Ние създаваме учебен план, съобразен с вашите нужди, така че да можете да получите своето място

Изберете своята професионална цел

Ние ви даваме всички инструменти, за да го постигнете

 • личен преподавател

Тя е специалист по педагогика и управление на таланти. Неговата мисия е да разработи стратегически план за обучение, който отговаря на вашите нужди и възможности за обучение, така че да постигнете целта си възможно най-скоро. Ще се срещнете с нея в лични уроци и тя винаги ще бъде до вас, ще ви мотивира и ще ви помага по всяко време.

 • Специалист учител

Имаме специализирани учители в различни области, които ще разрешат вашите специфични съмнения относно съдържанието. Чрез вашия виртуален кампус можете да се свържете с тях, когато имате нужда. Те ще ви отговорят за по-малко от 48 работни часа.

Освен това нашият преподавателски екип редовно преподава онлайн уроци по области на знания, свързани с вашето обучение. В тях имате възможност да зададете на учителя своите съмнения и да ги разрешите по персонализиран начин. Можете да присъствате на телекласовете на живо или да получите достъп до тях по-късно, когато пожелаете чрез вашия виртуален кампус.

 • Индивидуален метод на изследване

В Campus Training ние непрекъснато внедряваме иновации в новите технологии за образование, поради което разработихме метод на обучение за електронно обучение, напълно адаптиран към вашите нужди.

Можете да учите където и да сте и в избраното от вас време чрез нашата виртуална платформа, достъпна 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. С едно щракване от вашия компютър, таблет или смартфон можете да разширите съдържанието, да видите практически семинари, да актуализирате учебния материал, да се консултирате с таблото за обяви, да изтеглите изпити или да зададете въпроси на вашите учители. Когато и където пожелаете!

 • Работни срещи и семинари

В Campus Training ние сме ангажирани с теоретично-практическо обучение, пряко свързано с професионалната реалност. С нашите обучителни семинари ще научите за най-новите тенденции във всеки сектор и ще откриете всички тайни, за да станете истински професионалист. В нашите семинари лице в лице вашият учител ви дава възможност да се задълбочите в най-подходящите казуси от вашето обучение.

 • професионални практики

По-голямата част от нашето обучение включва между 60 и 300 часа професионални практики във фирми от сектора. Това е най-добрата възможност да приложите придобитите знания, да научите занаята, да добавите първи трудов опит към вашето CV и да разширите мрежата си от професионални контакти.

 • Обучение, акредитирано от университета Небрия

Campus Training е център за сътрудничество на университета Nebrija – тоест този университет е контролирал съдържанието и методологията на курса, гарантирайки неговото отлично качество. Следователно всички онези студенти, които вземат курсове, акредитирани от университета Nebrija, имат право да получат съответния сертификат за обучение, издаден от същия университет.

 • Трудова ориентация

Нашият отдел за ориентация на труда ще ви даде всички ключове за успех във всеки процес на подбор. Ще ви каже как да направите автобиография привлекателна, как да подготвите интервю за работа за позицията, която ви интересува, как да получите подобрение в работата... и много повече!

 • Обсерватория по заетостта

Свързваме ви с фирми, които търсят кандидати с вашия профил. Ние разглеждаме вашето CV и вашите нужди от работа и ви информираме за идеалните предложения за работа за вас.

Местоположения

Местоположения
 • C/Comandante Fontanes 1, 1º 15003, , A Coruña

Въпроси