Keystone logo
© ©Carlow University
Carlow University Online

Carlow University Online

Carlow University Online

Представление

В университета Карлоу всичко, което правим, въплъщава наследството и ценностите на Sisters of Mercy. Ние отваряме сърцата си за нашите студенти, колеги и света и търсим практически начини за справяне с непосредствените и дългосрочни нужди в нашите общности.

Нашата онлайн учебна програма, базирана на етика, подготвя учениците да ръководят ефективно избраните от тях професии и да насърчават един справедлив и милостив свят. Карлоу вярва в образованието и растежа в и извън класната стая. Ние насърчаваме учениците да развиват умения за преценка, лидерство, анализ, вземане на решения и комуникация. Трансформиращият опит в обучението и разнообразната общност в Carlow помагат на учащите да реализират пълния си потенциал, като същевременно се превърнат в готови за кариера, състрадателни професионалисти.

Напълно инвестирана преподавателска работа със студентите, за да им помогне да постигнат успех и да поддържат баланс между работата и училищните задължения. Всеки инструктор внася разнообразен опит в класната стая, за да осигури по-добре закръглен, многоперспективен, етичен поглед върху света, от който учениците могат да се учат и да го прилагат в своето образование, професии и ежедневие.

Нашата щедра финансова помощ и програми за трансферни кредити, заедно с малкия размер на класа, гарантират успех на обучаемите. Нашите програми предлагат максимална гъвкавост, като същевременно оставаме верни на нашия ангажимент към социална справедливост и академични постижения. Ние предлагаме набор от здравни, бизнес и образователни степени онлайн.

Местоположения

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,3333, 15213, Pittsburgh

    Въпроси