Keystone logo
CEA Study Abroad Виртуална: Глобален стаж
CEA Study Abroad

Виртуална: Глобален стаж

Whitton Acres, Съединени Американски Щати

Request duration

Английски език

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Виртуалният стаж ви предоставя уникална възможност да придобиете глобален професионален опит, да увеличите кариерния си профил, да изградите международна професионална мрежа и да разширите набора от умения, докато сте местни. Разположения в много места в чужбина в различни области на кариерата. Силният ни академичен фокус и персонализирани разположения са посветени на смислени преживявания, които оказват истинско въздействие, което ви позволява да дадете тласък на кариерата си, докато получавате глобалния опит, който търсите на достъпна цена.

Програмата за виртуален стаж на CEA включва онлайн академичен семинар и виртуално стаж. Графикът ви за стаж може да варира в зависимост от индустриалните стандарти за вашата кариерна област, разлика във времето и ще бъде определен преди началната ви дата.

Виртуалният стаж включва онлайн семинар, който ще завършите независимо и чрез виртуални регистрации за общо 22 часа за контакт и 120 часа при настаняване във виртуалния си стаж за 6 седмици. Заедно вашият онлайн семинар и наемане на виртуални стажове струват 3 кредита.

За училището

Въпроси

Подобни курсове