Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Представление

Central Christian College Of Kansas е известен с цялостното съвършенство на нашите академични програми. Въпреки че сме малки, ние предлагаме практически всички области на обучение и специалности - само в по-интимна, приятелска атмосфера както в жилищата, така и онлайн.

В Central сме посветени да ви помогнем да процъфтите, като осигурите лесен достъп до ресурси и информация, включително предложения за курсове, нашата библиотека, центъра за успех на студентите и др. Ние разширяваме същата интимна и приятелска атмосфера и към нашите онлайн програми за обучение.

Някои от най-популярните ни области на обучение включват изящни изкуства, спортни науки, бизнес и образование - но има много други, от които можете да избирате, всяка от които е предназначена да ви помогне да се подготвите за успех в избраната от вас област.

Централният християнски колеж се стреми да предостави трансформиращ образователен опит, вкоренен в Христос. Тя е фокусирана върху предоставянето на центрирано от Христос Образование за характер на всеки човек, който желае да стане верен управител на сърцето, ума, душата и силата.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • McPherson

    South Main Street,1200, 67460, McPherson

    Въпроси