Keystone logo
© Eva Dang
Central Law Training

Central Law Training

Central Law Training

Представление

Централна обучение Право, Е водещ доставчик на професионално обучение и квалификация Paralegal в Обединеното кралство. Те осигуряват обект специфично обучение Paralegal за подобряване на профила си, за да помогне на работодателите и по-нататъшно кариерата си. Квалифицирани помощници са по-голямото търсене и последните завършилите напреднаха да получат работа, по-нататък кариерата си и да се създаде успешен бизнес.

Централна Закон за обучение (Шотландия) Ltd заедно с Университет Стратклайд, Пионер в концепцията за Paralegal обучение Преди близо 20 години. Сега те са водещ доставчик на практически квалификации-правни при завършил ниво през целия Великобритания.

гъвкав, домашно проучване формат позволява на делегатите, за да учат в техните собствени темпове успоредно работата и семейните задължения на пълно работно време. Подробни учебни материали са предоставени в началото на курса, включително обяснителни бележки, учебна програма и задачи. Курсът е изцяло самостоятелно и студенти, не изискват никакви допълнителни материали. Нашите служители и въз основа на отрасъла преподаватели са в контакт през цялото време, за да се осигури подкрепа и насоки. Успешните ученици са поканени да завършил при годишна церемония награди на Университет Стратклайд, Глазгоу.

Местоположения

  • Glasgow

    Central Law Training (Scotland) Ltd Tontine House 8 Gordon Street, G1 3PL, Glasgow

    Въпроси