Keystone logo
Chadron State College Online

Chadron State College Online

Chadron State College Online

Представление

Държавният колеж Чадрон, основан през 1911 г., е единственият четиригодишен, акредитиран в региона колеж в западната половина на Небраска. Като държавна институция, чиито корени са в обучението на учители, държавата Чадрон се превърна в всеобхватен колеж с широк спектър от бакалавърски и магистърски програми. Колежът се гордееше с неговата достъпност и достъпност и цени разнообразието и включването в хората и мислите. CSC също се стреми да използва въздействащия опит и резултати за своите студенти и служители и признава, че ангажираността на учениците и ученето е основен компонент на неговата мисия:

„Държавният колеж„ Чадрон “предоставя опит, който насърчава знаещи и ангажирани лидери и граждани, за да обогати региона на Високите равнини и извън него.“

Колежът избира да отпразнува сътрудничеството и работи усърдно, за да създаде съответствие между всеки отдел в кампуса. Всъщност подравняването е ключов елемент от държавата Чадрон 2030, колекцията от стратегически планове на колежа. Chadron State 2030 обединява Генералния академичен план, Генералния план на кампуса и всеобхватната кампания на Chadron State Foundation. И тримата работят заедно, за да създадат висококачествена учебна среда за учениците и привлекателно и възнаграждаващо място за живот и работа.

Местоположения

  • Chadron

    Main Street,1000, 69337, Chadron

    Въпроси