Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

Представление

Кампусът на CSU Pueblo, простиращ се на повече от 275 акра, увенчава северния край на Пуебло, Колорадо. Пуебло е исторически и културно богат град с над 100 000 души, разположен в сърцето на щата, по поречието на река Арканзас близо до планината Грийнхорн в колоритния район Пайкс Пийк в Южна Колорадо.

Държавният университет в Колорадо-Пуебло е сгушен в исторически и културно богата общност от над 100 000 души, разположена в южната част на щата, в подножието на Скалистите планини, само на кратко пътуване до Денвър и Колорадо Спрингс.

Университетският екип за лидерство (ULT) се състои от преподаватели на висше ниво и служители на Държавния университет в Колорадо-Пуебло.

Развиваме заслужена репутация на една от водещите институции в държавата. Това признание е спечелено от непрекъснатата оценка на нашата институция и чрез прилагане на наученото към ежедневните ни операции.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Pueblo

    Bonforte Boulevard,2200, 81001, Pueblo

    Въпроси