Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Представление

Университетът Конкордия, Сейнт Пол приветства разнообразно студентско тяло и дава възможност на студентите да растат академично, духовно и междуличностно. Усещането за общност в университета Конкордия, Сейнт Пол – независимо дали в кампуса или онлайн – кара студентите да се чувстват като част от семейството на Конкордия, когато се запишат в една от нашите програми. Ние насърчаваме студентите да изследват своите интереси, да се ангажират с преподаватели и колеги и да постигат целите си чрез академичен успех.

Онлайн програмите от университета Конкордия, Сейнт Пол са подкрепящи и енергични, позволявайки ви да постигнете целите си в гъвкава цифрова среда. Нашите всеобхватни програми са фокусирани върху това да ви предоставим ценен опит и усъвършенствани познания в индустрията, които са в съответствие с традицията на Concordia за академични постижения. Нашата онлайн общност насърчава студентите да изследват своите интереси, да се ангажират с преподаватели и колеги и да постигат целите си чрез академичен успех и растеж.

Университетът Конкордия, Сейнт Пол е акредитиран от Комисията за висше образование и е член на Северната централна асоциация. Университетът Конкордия, Сейнт Пол е акредитиран от 1967 г., с преакредитация, дадена през 2018 г.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Saint Paul

    Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

    Програми

    Въпроси