Keystone logo
Corban University

Corban University

Corban University

Представление

Corban University е признат като колеж на отличието с ангажирани студенти, страхотно преподаване, жизнена общност и успешни резултати. Корбан също е класиран сред най-добрите университети на Запад на News & World Report.

Corban University обучава студенти, които ще направят промяна в света за Исус Христос. Нашият фокус върху осигуряването на академичен, духовен и личен растеж в християнска обстановка създава невероятна общност за вашия опит в колежа.

Експертният факултет прави ученето подходящо и смислено. Нашето съотношение 12: 1 студент-преподавател поддържа размера на класовете малък, така че преподавателите ви познават по име. Те съветват, наставляват и играят активна роля, за да ви помогнат да постигнете целите си.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Salem

    Deer Park Drive Southeast,5000, 97317, Salem

    Въпроси