Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Представление

Защо да изберем CIIM - Cyprus International Institute of Management

 • Предлага осем (8) акредитирани магистърски програми в бизнеса.
 • Класиран като най-доброто бизнес училище в Кипър с 3 палми на върха на Eduniversal (2017 - 2019).
 • Международен факултет от водещи университети по света и опитни професионалисти в бранша.
 • Офис за силна кариера (стажове, стажове и обмен на Еразъм).
 • Модулната система (без семестър) ви позволява да балансирате обучението и професионалния живот.
 • Вечерни курсове в Никозия и Лимасол.

CIIM - Cyprus International Institute of Management е международно бизнес училище, създадено през 1990 г. от група бизнес лидери и екип от видни учени, представляващи някои от най-добрите световни бизнес училища. Нашата цел е да се възползваме от най-добрите учители в образованието по мениджмънт, независимо от местоположението, и да предоставим таланта и опита си в Кипър.

За да изпълни своята мисия, CIIM е пионер в модулния образователен модел. Това дава на нашите програми изключителна гъвкавост, позволявайки на учениците да се съсредоточат върху конкретна тема в кратки, но интензивни периоди от време. Това дава свобода на избор, която е особено подходяща за нуждите на работещия студент.

Резултати от обучението

 • Професионализъм и отношение към възможностите: Действайте професионално и бъдете отзивчиви във всяка ситуация и среда, в която работят, като приемате предизвикателства и намирате бързи и приложими решения.
 • Ефективно управление: Направете измерими разлики в тяхната среда, използвайки аналитични умения за решаване на проблеми и вземане на решения (заедно с уменията на хората) за ефективно управление на тяхното звено, компания или организация.
 • Творчески и предприемачески начин на мислене: Идентифицирайте съществуващите възможности или създайте нови, прилагайки интелектуална строгост, критично и иновативно мислене; да бъдат готови да поемат разумни рискове, за да създадат споделена стойност за себе си, своята организация и обществото и да третират неуспехите като възможности за обучение.
 • Междуличностни умения и емоционална и културна интелигентност: Проявете визионерско лидерство, ефективна комуникация, сътрудничество, работа в екип и междуличностни умения; признават и приемат индивидуалното и колективното културно многообразие, преследвайки взаимосвързаността между различните етноси, култури и популации.
 • Интернационализация: Демонстрирайте осведоменост и разбиране за глобалните проблеми и преследвайте международен опит и взаимодействия.
 • Действителни знания и учене през целия живот: Придобийте дейни знания в една или повече области на управлението на бизнеса. Бъдете ученици през целия живот чрез непрекъснато лично и професионално развитие.
 • Етична и социална отговорност: Действайте по начин, който демонстрира почтеност, прозрачност, уважение и други етични, социални и граждански отговорности, като признава тяхната взаимозависимост и свързаност с другите и с околната среда.

CIIM: Новият начин за обучение!

CIIM работи около вашия график, а не обратното.

CIIM следва иновативна и удобна система, наречена „Flexi Study“ и класовете се основават на уникална система за записване.

Система за изследване Flexi

 • Предимство 1: Изберете ЕДИН час, не е нужно да следвате семестър!
 • Полза 2: С Flexi Study System всеки клас продължава около 1-2 седмици!
 • Предимство 3: Съчетайте работата и ученето с удобни часове през нощта и уикенда!

Съчетайте работата и ученето

С удобните часове за нощ и уикенд можете да продължите да работите, докато учите. Вашият график се настройва ви позволява да продължите да продължите кариерата си, да се наслаждавате на семейството си и да учите едновременно.

Оценки на класа

За някои класове трябва да се явите на изпит, а за други - да подадете писмено задание. Писмени задачи се подават около месец след последната среща в клас.

ECTS

 • Европейска система за трансфер на кредити и натрупвания
 • За да завършите специалност от CIIM, трябва да натрупате определен брой ECTS кредити (90 за MSC и 120 за MBA и MPSM).

Придвижване

Заявления за прием се приемат през цялата година. Няма определен срок за кандидатстване или краен срок за подаване на молбата ви. След като заявлението бъде получено, училището ще го прегледа и приетият ученик може да започне занимания, като се присъедини към следващия предложен клас.

146873_pexels-photo-5676744.jpeg

Акредитации и признания

CIIM - Cyprus International Institute of Management , международно бизнес училище с нестопанска цел, създадено през 1990 г., има всички свои програми, акредитирани от Кипърската агенция за осигуряване на качеството и акредитация във висшето образование (DI.PAE), в съответствие със стандартите и насоките предоставена от Европейската мрежа за осигуряване на качеството (ENQA).

Акредитации и международно сътрудничество

CIIM MBA е международно акредитирана от EPAS .. Ние също така предлагаме магистърска степен по управление на човешките ресурси (одобрение на CyHRMA), магистърска степен по финансови услуги, магистърска степен по бизнес управление, магистърска степен по управление на образователното лидерство и магистърска степен по бизнес разузнаване и анализ на данни и магистър по финансово право и международно данъчно облагане.

Всички наши програми също са акредитирани от акредитиращата агенция на правителството на Кипър. CIIM Executive Education е акредитирана от световноизвестни организации, които гарантират най-високото качество на програми за обучение и развитие, предлагани в Кипър.

Ние работим като институт партньор на CFA, партньор на ICAEW в обучението, Charred Institute for Securities and Investment (CISI) акредитиран доставчик на обучение и Регионален център за обучение на Института на директорите (UK). За да изпълни своята мисия, CIIM е пионер в модулния образователен модел. Това дава на нашите програми изключителна гъвкавост, позволявайки на учениците да се съсредоточат върху конкретна тема в кратки, но интензивни периоди от време. Това дава свобода на избор, която е особено подходяща за нуждите на работещия студент.

146032_pexels-photo-3153201.jpeg

Местоположения

Местоположения
 • 21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

 • 3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

Въпроси