© Daytona State College Marketing
Daytona State College

Daytona State College

Daytona State College

Представление

Попитайте който и да е от нашите студенти защо са избрали Daytona State Collegeи те ще ви разкажат за нашите най-високо класирани програми и степени, качествени преподаватели и служители, които се грижат, изобилна академична подкрепа, плавен преход към университетите, нашите 12 изключителни бакалавърски степени програми, както и забавни дейности в кампуса.

Като студент в един от най-високо класираните и най-бързо развиващи се държавни колежи във Флорида ще откриете богато колегиално изживяване, което е съсредоточено върху вас. Изследванията показват, че студентите, които участват в динамични колежански изживявания, са склонни да бъдат по-успешни и вашето образование в Daytona State ще надхвърли курсовата ви работа.

Чрез нашите много студентски клубове и дейности можете да развиете своите таланти и да изследвате нови страсти, като същевременно създавате уникални възможности за приятелство, учене и лидерство. Потопете се в широка гама от културни програми, включително художествени изложби, пиеси и музикални изпълнения. Югоизточният музей на фотографията, разположен в кампуса, е сред водещите американски музеи, посветени изцяло на фотографията.

В центъра на кампуса ще откриете великолепния студентски център и неговите удобства, възможности за студентски живот и услуги за академична подкрепа. Зоните за обучение и поддръжка включват библиотека, център за писане, компютърна лаборатория и център за академична подкрепа. След всичкото това учене, направете почивка, отпуснете се и се забавлявайте в чисто новата общежития на кампуса, фитнес зала, закрит басейн и фитнес център.

В допълнение към нашите висококачествени академични програми и забавни дейности, които можете да правите в кампуса, вие също ще бъдете близо до атракциите на Централна Флорида, красивите плажове и държавните паркове с километри пътеки, само за да назовем няколко. Районът на Дейтона Бийч е чудесно място за престой, с изключителен целогодишен климат, страхотно централно местоположение и много неща за разглеждане и правене.

В крайна сметка студентите избират Daytona State, защото това е умен избор и предлага пълното изживяване в колежа!

Визия

Daytona State College е основният източник за образование и обучение за улесняване на индивидуалния напредък и икономическо развитие в окръзите Волусия и Флаглер.

Декларация на мисията

Daytona State College, всеобхватен публичен колеж, предоставя достъп до набор от гъвкави програми от обогатяване на общността до бакалавърска степен, наблягайки на успеха на студентите, възприемайки високи постижения и разнообразие, както и насърчавайки иновациите за подобряване на преподаването и ученето.

Нашите ценности

 • Общност. Общността на Daytona State College обхваща нашите студенти, преподаватели, служители и обществеността, на която служим. Нашата общност е изградена върху взаимно уважение, ефективна и открита комуникация и гражданска отговорност.
 • Интегритет. Daytona State се стреми към най-високи етични стандарти във всички области на работа, включително справедливото и последователно отношение към всички членове на общността на Daytona State. Колежът напълно подкрепя академичната свобода и правото на интелектуално преследване.
 • Съвършенство. За постигане на академични постижения, професионализъм и качество във всички програми и услуги, които предлагаме, Daytona State използва система за непрекъснато усъвършенстване, базирана на оценка, отчетност и ангажираност с цялата общност.
 • Разнообразие. Разнообразието от хора, мислене и изразяване осигурява енергия и жизненост за учебния процес. Щатът Дейтона празнува както оригиналността, така и разграничението на индивидите и културите, като в същото време цени общите връзки, които ни обединяват като глобална общност.
 • Иновация. Иновациите и креативността са ключът към нашия растеж като институция, както и към растежа и успеха на нашите ученици. Daytona State се гордее със способността си да се адаптира към бързо променящия се свят, като намира положителни и креативни решения на предизвикателствата, пред които е изправен.
 • Успех на ученика. Няма по-важна ценност от успеха на нашите ученици. Нашата основна цел е да предоставим на учениците умения, знания и стремеж да успеят в класната стая, на работното място и в живота. Освен този успех, ние се надяваме да вдъхнем на нашите ученици любов към ученето за цял живот.

Стратегически приоритети

 • Осигурете академични постижения. Предлагайте качествени образователни програми, които отговарят на нуждите от академична и неакадемична работна сила в окръзите Волусия и Флаглер и извън тях.
 • Увеличете успеха на учениците. Увеличете развитието на студентите и академичната подкрепа, за да подобрите представянето, ангажираността и задържането на студентите.
 • Изградете партньорства в общността. Разширете и създайте партньорства с бизнес, обществени и образователни организации, които подобряват мисията и визията на Колежа.
 • Подчертайте институционалната ефективност. Осигурете ефективно и ефективно използване на ресурсите на колежа (фискални, физически, човешки и технологични).

тест

Местоположения

 • Daytona Beach

  West International Speedway Boulevard,1200, 32114, Daytona Beach

Въпроси