Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Представление

Какво ще стане, ако можеш да работиш за образователна степен "Ирландски университет" в световен мащаб по свой собствен график, от уюта на собствения си дом, във вашия град, на всяко място в света? Онлайн обучението с DCU Connected Ви дава отдалечен достъп до всички ресурси на един утвърден университет: иновативен учебен план, известни преподаватели и оживен обмен с вашите съученици.

Това не е онлайн обучение, както си го представил - с Connected, вие ще бъдете интегрирана и безценна част от университетската общност. С DCU Connected, ученето става по всяко време, на всяко място. Дистанционното обучение никога не е било толкова близо.

DCU

Какво ни прави по-добри?

DCU Connected отговаря на мисията на DCU за трансформиране на животи и общества. В DCU осъзнаваме, че не всеки има възможност да се занимава с обучение на пълен работен ден. За тези студенти целта ни е да осигурим гъвкав достъп до напълно акредитирани програми за DCU. Не само ще можете да провеждате курсове независимо от местоположението си, но също така ще имате възможност да се свържете от първа ръка с все по-международна мрежа от студенти.

Резултатът е, че ще имате световно признати ирландски степени, които осигуряват уникална, многостранна перспектива за някои от най-големите предизвикателства и възможности, пред които е изправен светът.

DCU

Местоположения

  • Dublin

    Glasnevin, Dublin 9, Ireland, , Dublin

Въпроси