Keystone logo
© BIMM University
Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Представление

Най-практичните квалификации за индустрията в света

Ducere си партнира с Университета на Уелс Тринити Сейнт Дейвид, Torrens University Australia, Университета на Нова Англия и Университета на Мавриций, за да предостави степени, които съдържат уникалните ресурси от световния бизнес.

Това партньорство доведе до Ducere с гордост, предлагайки най- иновативните онлайн степени - уникални бакалавърски и следдипломни програми, даващи възможност на студентите да работят по реални проекти с водещи бизнес организации във Великобритания и Австралия. Студентите ще придобият практически умения чрез решаване на проекти в реалния свят с нашите индустриални партньори като KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish и много други.

Dūcere е модерно ed-tech социално предприятие, което донася най-вдъхновяващите умове и най-модерните технологии в света във висшето образование. Нашите онлайн програми за висше образование финансират новаторско издателство и развитие на грамотността в 24 африкански държави.

„Над 44% от Ducere студентите получават увеличение на заплатата или повишение, преди да завършат.“

Университетски степени за иновационната икономика на 21 век

В партньорство с университетите и големите компании, Ducere доставя степени, които са предназначени да отговорят на нуждите на съвременния учащ чрез гъвкаво онлайн проучване, бизнес проекти в реално време и несравнима студентска подкрепа.

Решаване на реални проекти. Дайте реални резултати.

Учебните курсове се провеждат в партньорство с водещи организации, за да осигурят университетско образование, което наистина подготвя завършилите да направят следващите си професионални стъпки. Индустриалните партньорства на Ducere подкрепят създаването на практическо и подходящо съдържание на курсовете; реални промишлени проекти, свързващи студентите с реалния бизнес свят.

Завършването на диплома с Dūcere и един от университетските му партньори: Австралийският университет Torrens , Университетът на Уелс Тринити Сейнт Дейвид и Университетът на Нова Англия е уникален, ценен опит, който не можете да получите другаде. Независимо дали сте избрали да започнете собствен бизнес, да създадете социално предприятие или да работите в рамките на организация, вие ще научите чрез прилагане на умения за реални бизнес предизвикателства. Приложената степен с уменията, които търсят работодателите, ще гарантира, че ще успеете по какъвто и да е път, който изберете.

Истински прозрения от глобалните лидери и бизнес иноваторите

Факултетът Ducere Global Leaders се състои от над 250 лидери от най-високите ешелони от обществения живот, включително бивши президенти, министър-председатели, изпълнителни директори, предприемачи и филантропи.

Видео прозрения от тези лидери са изтъкани в съдържанието и учебния план на Ducere, преодолявайки разликата между академичните изследвания и практическото, свързано с индустрията обучение.

"Степен, който се занимава с проблема за ефективността и приложението на работното място"

Sky News на живо (Switzer Daily)

„Глобални лидери ... провеждат курсове за лидерство в реалния живот“

Списание за бизнес преглед на седмицата

Местоположения

 • Swansea

  Swansea, Великобритания

 • Melbourne

  Melbourne, Австралия

  • Curepipe

   Curepipe, Мавриций

   • Newport Beach

    120 Newport Center Drive, 92660, Newport Beach

    Въпроси