Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Представление

Ducere Global Business School е признат лидер в сътрудничеството между университети и предприятия, за проектиране и предоставяне на степени, които имат реално въздействие върху кариерата. Ние си партнираме с големи университети на 4 континента, глобални корпорации, правителствени ведомства и неправителствени организации, както и сме членове на AACSB, фондация Клинтън, ООН и различни глобални камари, за да гарантираме, че нашите програми са актуални, подходящи и свързани с индустрията .

Имаме мисия както на бизнес, така и на филантропия. Ducere финансира и подкрепи дейностите на фондация Ducere в 27 африкански държави в размер на милиони долари.

приложен

Степени, съобразени с кариерите и страстите на отделните студенти. Проектно-базирани корпоративни резултати за постигане на въздействие в реалния свят.

зрение

Предоставяне на най-подходящите, признати в индустрията степени, които стартират кариера напред.

промишленост

Присъединете се към мрежа от глобални партньори в индустрията и стотици световни лидери.

Гъвкав и достъпен

100% онлайн. Множество Pathways и опции за влизане.

Оценяване

Без изпити. Оценките са предназначени да развиват и тестват практически умения и приложения.

Социално предприятие

Вашето образование помага и на нуждаещите се да получат образование чрез работата на фондация Ducere в цяла Африка.

Изключителен студентски опит

От гъвкаво и самостоятелно онлайн обучение до реални бизнес проекти и динамични индустриални събития, ние сме проектирали всяка програма, за да отговори на нуждите на съвременния обучаем.

Както бакалавърските, така и MBA курсовете съчетават потапящо онлайн обучение с приложен подход за оценяване. Съгласно този модел студентите решават кога и как да учат, като същевременно завършват практически оценки, които са свързани с техните собствени кариерни нужди и нуждите на индустрията.

Така че вместо изпити, можете да работите върху бизнес планове, казуси от проекти и други, като същевременно се наслаждавате на достъп до най-подходящата за индустрията учебна програма и съдържание на Австралия.

Както и да изберете да учите, ще получите персонализирана подкрепа и съвети чрез екипа за поддръжка на студенти Ducere, заедно със задълбочена практическа обратна връзка от академичния персонал. На всеки етап от вашето студентско пътуване, Ducere ще работи с вас, за да култивира дигиталната грамотност, критичното ноу-хау и наборите от предприемачески умения, необходими за успех в икономика, трансформирана от иновации.

Учете се чрез най-бързо развиващата се учебна платформа в света, проектирана да пасне на вашия начин на живот

Научете чрез най-съвременна платформа със студенти и преподаватели по целия свят с дискусионни форуми и поддръжка 24/7.

Ресурсите за обучение включват дневници, слайдове, видео съдържание, анимация и други начини на предаване за създаване на най-ангажиращата дигитална учебна среда.

Практическо и свързано с отрасъла висше образование

Курсовете се провеждат в партньорство с водещи организации за осигуряване на университетско образование, което наистина подготвя завършилите да предприемат следващите си стъпки в кариерата.

Индустриалните партньорства на Ducere подпомагат създаването на практическо и подходящо съдържание на курса; реални индустриални проекти, свързващи студентите с реалния бизнес свят и ексклузивни индустриални събития, организирани от водещи австралийски компании.

Реални прозрения от глобални лидери и бизнес иноватори

Факултетът за глобални лидери на Ducere включва над 250 лидери в индустрията от най-високите ешелони на обществения живот, включително бивши президенти, министър-председатели, изпълнителни директори, предприемачи и филантропи.

Видео прозренията от тези лидери са вплетени в съдържанието на курса и учебната програма, преодолявайки пропастта между академични изследвания и практическо, свързано с индустрията обучение.

Студентите получават по-нататъшна възможност да се запознаят с бизнеса и да се ангажират лично с глобалните лидери на бизнеса на ексклузивни събития в Ducere.

Степени, проектирани от Ducere, акредитирани от университетски партньори по целия свят.

Степените на Ducere се създават в сътрудничество със стотици водещи световни бизнес, политически и филантропски лидери. Всички степени са официално акредитирани от неговата мрежа от университетски партньори. Резултатът е несравнимо университетско изживяване, което предоставя на студентите уникална комбинация от престижна акредитация със съответното приложно обучение.

Местоположения

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Въпроси