Keystone logo
Duke University Онлайн сертификат по основи на финансите
Duke University

Онлайн сертификат по основи на финансите

Online

35 Hours

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 525

Дистанционно обучение

Представление

Тази онлайн програма за сертифициране запознава нефинансовите мениджъри с основите на финансите. Курсът ще ви помогне да се запознаете с важна финансова терминология и ще научите как да изчислявате ключови показатели за финансово управление.

Ще научите как да оценявате финансовото състояние на организацията си чрез преглед на балансите, отчетите за доходите и отчетите за паричните потоци и ще откриете как финансовите и счетоводните инструменти могат да се използват за подпомагане на вземането на информирани решения в организациите.

Всеки курс с продължителност от 3 до 5 часа, който се провежда самостоятелно, предлага набор от интерактивни упражнения, видеоклипове, избрани четива, казуси и самооценки, които ви ангажират и структурират обучението ви по организационни финанси.

След успешното завършване можете да изтеглите сертификат за завършване на този онлайн курс, който може да се разпечата. Този сертификат не съдържа учебници или предварителни условия.

Студентите, които завършат сертификата Finance Essentials, получават общо 19 PDU (13 PDU за стратегически и управленски умения, 0,25 PDU за лидерство и 5,75 PDU за технически умения). PDU ще бъдат отпечатани в сертификата за завършване.

Идеални студенти

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси