Keystone logo
EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

Представление

Начинът, по който хората учат, се промени

Днешното обучение е реалност по целия свят. Много от европейските, азиатските и американските университети предлагат своите програми и магистърски степени от разстояние. Образователните иновации са възникнали благодарение на появата на нови технологични подкрепа, които променят начина, по който хората учат, създавайки огромни възможности.

EAE Business School, осъзнавайки тази нова реалност, избра през 2007 г. да включи в своите програми методологиите за дистанционно и смесено смесено обучение. По този начин вашите ученици могат да се възползват от многото предимства на възможността да учат от разстояние:

Примирете личния и служебния живот

Активното използване на новите технологии прави възможно съчетаването на учебната дейност с професионалния и семейния живот.

С ваше собствено темпо

Без съмнение едно от големите предимства на възможността да се учи от разстояние. Характеристиките на EAE Онлайн дистанционните и смесените смесени програми позволяват на всеки студент да адаптира обучението си със свое собствено темпо, тъй като академичният календар е гъвкав и приспособим към нуждите на всеки студент. Академичният съветник ще придружава студента през целия процес на обучение с определеното от него темпо, като се има предвид, че той има до 3 години за завършване на магистърското обучение и 2 години за висши програми. 80% от нашите студенти завършват обучението си за период от 12 до 18 месеца.

Къде и когато искате

Условията за онлайн дистанционно и смесено смесено разстояние позволяват обучение по време и на мястото, което студентът желае. Педагогическият модел на програмите EAE се адаптира към всяко обстоятелство (например наличието на време или географско местоположение).

Тази гъвкавост прави всяка ситуация подходяща за достъп до кампуса онлайн и продължаване на обучението ви. Освен това студентът няма нужда да носи учебните материали със себе си, тъй като те се предлагат в цифрова версия в кампуса.

Ще спестите време

С дистанционното онлайн или смесено смесено обучение се спестява време: вече не е необходимо да пътувате до мястото, където се провеждат класовете. Студентът е този, който решава къде иска да учи.

Вие сте главният герой

Студентът е центърът на нашата тренировъчна дейност: цялото съдържание и образователният модел се въртят около техните нужди. Методологията на EAE Business School е структурирана в три области, които вземат ученика за централна ос:

  • Обучението се основава на опит: ние адаптираме и прилагаме всички теоретични концепции към реалния свят.
  • Обучението се основава на проблеми: ученикът трябва да реагира на различни пречки и да приложи придобитите знания.
  • Обучението се основава на казуси: учителите симулират реални случаи в класната стая, за да стимулират ученето на учениците.

Освен това студентите имат онлайн кампус на EAE Business School и ресурси, услуги и дейности, за да продължат да развиват своя учебен процес. Всички тези елементи са адаптирани да подкрепят изискванията и проблемите на всеки ученик.

Местоположения

  • Spain Online

    Spain Online, Испания

Въпроси