Keystone logo
Eaton Business School

Eaton Business School

Eaton Business School

Представление

Въведение

Eaton Business School (EBS) е субект на Westford Education Group, предоставящ качествено онлайн обучение на заети работещи ръководители по целия свят. В Eaton ние наистина осъзнаваме колко е важно да позволим на обучаемите да идентифицират тенденциите в реалния свят чрез взаимодействие с колеги професионалисти от различни пазари и индустрии и учене от факултети с опит в индустрията. Обучаемите, представляващи повече от 85 националности, правят учебното си пътуване ефективно чрез интерактивните онлайн сесии на групата на живо. В EBS ние не преподаваме. Ние ви помагаме да научите. Стратегическото партньорство на Eaton Business School с акредитирани университети и международно признати присъждащи органи в Обединеното кралство и Европа предоставя на учащите глобално приети сертификати в съответствие с текущите пазарни тенденции и бизнес изисквания.

Чрез нашите опции за прехвърляне на кредити от магистърската програма за разширена диплома, обучаемите получават директен достъп до последния етап на дисертация на MBA/MA/MSC от реномирани университети. Статутът на сертифициран мениджър от реномирания Chartered Management Institute, Обединеното кралство дава на нашите обучаеми добавена стойност за техните пари, време и усилия. Нашата най-съвременна система за управление на обучението помага на нашите обучаеми да продължат магистърските, дипломните или докторските програми, които са гъвкави и достъпни, в комфорта на своя дом или офис. Онлайн обучението е най-добрият инструмент за непрекъснато учене, то не е бъдещето, то е СЕГА


Защо да се присъедините към EBS?

В EBS ние не само предоставяме на нашите студенти възможността да получат образование от световна класа от цял свят, но също така предлагаме:

• Семинар за лидерство в Дубай/Рим/Сингапур
• Програми за тройно/двойно сертифициране
• Гъвкав модел на обучение
• Перфектният баланс „работа-личен живот-учене“ за работещи ръководители
• Мултикултурна група от връстници за разнообразяване на тяхната мрежа
• Експертни факултети в индустрията
• Казуси и задачи от реалния живот
• Гъвкави плащания на такси

Нашите ученици работят с

Церемонии по дипломирането на EBS

Препоръки на учениците

Местоположения

  • Oxford

    Westford Education Group The Sherrington Building, Magdalen Centre, The Oxford Science Park, OX44GA, Oxford

  • Sharjah

    Eaton Business School Level 2. Tejarah 1. Chamber of Commerce. Sharjah. UAE, +97168830272, Sharjah

    Въпроси