Keystone logo
EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

Представление

За английския държавен университет на Ню Йорк във Фредония

Всяка година помагаме на ученици от над 140 държави да постигнат езиковите си цели и да реализират мечтите си в нашите невероятни английски училища по целия свят.

Ползите от обучението в кампуса

Днес ще се радваме да споделим един от нашите летни акценти: откриването на първото училище в кампуса на EC в Държавния университет на Ню Йорк (SUNY) Fredonia.

Знаете ли какво прави живота и ученето в кампуса толкова вълнуващо и полезно изживяване? Ние можем да ви разкажем всичко за това!

Защо EC On-Campus?

Искаме да дадем на нашите студенти автентичната възможност да се потопят изцяло, както академично, така и социално, в изцяло американския университетски кампус, като същевременно повишават езиковото си ниво.

Две отлични академични ползи от опита на EC в кампуса са пълна подготовка за висше образование и директен път към цялата университетска система на САЩ. След като станете част от мрежата на Държавния университет на Ню Йорк, можете да бъдете сигурни в гладки процеси на трансфер между други топ университети, благодарение на пътищата за трансфер и пълните кредитни трансфери!

Подобна възможност носи и личностно израстване, заедно с възможността да развиете своите социални умения. Животът и ученето в кампуса предоставя правилната възможност на студентите да се срещнат и да общуват помежду си. Ще видите свежи лица и ще създадете нови приятели в клас, по време на обяд в столовата, на социална дейност, организирана от университета, или в резиденцията на кампуса, докато носите дрехите си в пералното помещение!

Обратно в класната стая, всякакви разговори и академични дискусии с други международни студенти от EC в кампуса ще се окажат интересно учебно изживяване и също така ще бъде идеалният шанс за вас да придобиете практика за говорене, както и да подобрите уменията си за публично представяне . Освен това ще имате възможност да се подготвите за живота в университета с уникалния курс по английски за академични цели, който ще ви помогне да постигнете вашите академични цели и да влезете в университета с увереност и умения.

Местоположения

  • 280

    280 Central Ave, Fredonia, NY 14063, USA, 14063, 280

    Въпроси