Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Представление

EDHEC Business School: оформяне на онлайн образованието

С амбицията да подобри дигиталното си развитие, EDHEC Business School създаде EDHEC Online, 100% онлайн дигитална платформа. С желанието да отговори на търсенето на гъвкавост от професионалисти и бъдещи мениджъри, EDHEC Online е насочен главно към активни професионалисти, които искат да придобият нови умения, за да повишат професионалната си кариера чрез дипломно обучение на високо ниво, достъпно навсякъде и по всяко време.

192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

Пълна гама от онлайн курсове

От специализирани бакалавърски програми до изпълнителни и магистърски програми, EDHEC Online се основава на нов начин на обучение, предлагайки курсове за диплома и сертифициране по управление по всички въпроси, свързани с новите бизнес предизвикателства. Програмите за обучение се предоставят от преподаватели на EDHEC Business School и експерти от компанията, които внасят своя опит и ноу-хау.

Платформа за върхови постижения

EDHEC Business School е съосновател на International Future of Management Education (FOME) в сътрудничество с Imperial College London и няколко други престижни бизнес училища и университети от световна класа. Целта на този съюз е да направи революция в дипломите за дистанционно обучение чрез комбиниране на технологично и педагогическо ноу-хау.

В допълнение, няколко партньорства или споразумения с ключови играчи в света на EdTech обогатяват учебния опит, предлаган от EDHEC Online.

Една цел: обогатяване на учебния опит

EDHEC Online позволява на EDHEC Business School да предостави достъп до своето изключително съдържание на възможно най-много студенти, водени от значителни цифрови иновации. EDHEC Online разработи система за „местно електронно обучение“, базирана на 4 стълба и фокусирана върху ученика:

 • Специална подкрепа от преподаватели на EDHEC чрез редовни индивидуални и групови коучинг сесии,
 • Привилегировани взаимодействия с EDHEC професори и академични ментори по време на седмични срещи във виртуални класни стаи и в онлайн кампуса,
 • Нови технологии за индивидуално обучение (видеоклипове, викторини, мобилно обучение, онлайн оценяване и др.)
 • Иновативни учебни преживявания, независимо дали лично или дистанционно (тийм билдинг, семинари, бизнес игри и др.)

„Чрез създаването на EDHEC Online, EDHEC Business School се позиционира в челните редици на утрешния модел с множество кампуси. По този начин предлагаме на нашите студенти множество възможности за дипломни курсове на високо ниво на академично и технологично съвършенство, за да успеят в бързо променящия се свят“

Беноа АРНО, декан на програмите и директор на EDHEC Online

Характеристики на кампуса

EDHEC е основана от предприемачи, които са решени да образоват и възпитават следващото поколение бизнес лидери. Повече от век по-късно дипломните програми на EDHEC продължават да се нареждат сред най-добрите в Европа (класация на Financial Times).

Международно акредитирани и високо класирани програми

Благодарение на тройната си акредитация (EQUIS, AACSB и AMBA), EDHEC Business School е едно от най-добрите бизнес училища във Франция и в чужбина. Принадлежността към много близкия кръг от тройно акредитирани институции е гаранция за академични постижения и интернационализация на курсовете.

Това търсене на изключение е признато в национални и международни класации. Смятан за едно от най-добрите бизнес училища във Франция, световното му влияние продължава да се развива. Класирано в Топ 7 на европейските бизнес училища през 2022 г. от Financial Times, EDHEC Business School продължава да потвърждава отличните постижения и експертизата на своите програми за обучение. Неговото лидерство се утвърди на световната сцена благодарение на ангажираността на неговите преподаватели, партньори и студенти, които допринасят за престижа на EDHEC, далеч отвъд стените на училището.

Нашите международни класации

 • #5 Магистър по финанси, Financial Times, 2021 г
 • #2 Executive MBA във Франция, The Economist, 2020 г
 • #9 Магистърски програми по мениджмънт (MiM), Financial Times, 2021 г
 • #7 Бизнес училище в Европа, Financial Times, 2022 г

Космополитна екосистема

В EDHEC Business School студенти от много различни среди се срещат, сътрудничат и се развиват заедно:

 • 8600 студенти, записани в традиционните програми за висше образование, 35% от тях са международни
 • 245 споразумения за обмен и двойни дипломи с водещи световни академични институции
 • Мрежа от около 50 000 възпитаници в 130 страни

Иновативен подход към онлайн обучението

Като съосновател на международния алианс Future of Management Education (FOME) , EDHEC работи с някои от най-добрите бизнес училища в света, за да революционизира дистанционното обучение . Как работи FOME? Членовете на мрежата съчетават педагогически и дигитални преподавателски ресурси, за да предоставят нови изследвания и знания на още повече студенти по целия свят.

Това означава, че вашите възможности за обучение са наистина неограничени. Това означава, че нищо не ви пречи да разширите знанията си и да придобиете нови бизнес и управленски умения.

Кои са членовете на FOME?

Всеки от членовете на FOME носи свой собствен набор от опит в бизнеса, управлението и финансите, както и собствен екип от експерти по предмети и изследователи. Възможностите за курсова работа и обучение са безкрайни и вие получавате всичко чрез EDHEC Online.

Членовете на FOME вярват, че дигиталното обучение трябва да има същото въздействие като обучението лице в лице и затова те се фокусират само върху предлагането на пазара на онези технологии за обучение, които ще вдъхновят учениците наистина да трансформират себе си и своите организации.

EDHEC Alumni мрежа за дистанционно обучение

Нашите 54 000 възпитаници на EDHEC работят в повече от 4500 различни компании и живеят в 130 различни държави , но те все още се събират често, за да си припомнят времето, прекарано в EDHEC и техните кариери, семейства и живот след дипломирането. В течение на всяка година възпитаниците на EDHEC се срещат в ресторанти, клубове, заседателни зали и частни домове за 550 събития годишно .

Тези поводи осигуряват време за свързване на различни поколения завършили EDHEC и за изграждане на силни връзки между възпитаници с различен културен произход. Много възпитаници публикуват ваканции чрез онлайн форума за работа на кариерния център на EDHEC, защото искат да работят с други възпитаници на EDHEC — връзката е толкова силна!

Мрежа от възпитаници, достъпна за онлайн студенти

Онлайн студентите, записани в образователни програми, също се възползват от широката мрежа от възпитаници на EDHEC. Училищните посланици са разположени по целия свят и редовно организират социални и професионални събития.

Извадка от събития на възпитаници включва:

 • годишният EDHEC Rendez-Vous,
 • Ден на посланиците,
 • партита за добре дошли на нови студенти,
 • и Ден на кампуса на възпитаниците.

Онлайн студентите могат също да получат достъп до мрежата на възпитаниците на EDHEC, за да намерят наставници и приятели за учене, ако срещнат затруднения с конкретен предмет.

  Акредитации

  Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

  Местоположения

  • Lille

   Lille, Франция

   Chat with students

   Въпроси