EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Представление

Свържете се с бъдещето си

EDHEC предлага иновативни онлайн курсове и образователни програми, които отговарят на най-високите академични стандарти и привличат глобални последователи от мислители и постижения.

Пионер в онлайн образованието, EDHEC Business School има за цел да укрепи своето новаторско предложение за обучение, като ускори дигиталното си развитие и разшири обхвата и въздействието на своето преподаване към глобална аудитория.

136496_pexels-photo-1560932.jpeg

EDHEC: оформяне на онлайн образование

С амбицията да подобри дигиталното си развитие, EDHEC Business School създаде EDHEC Online, 100% онлайн дигитална платформа. С желанието да отговори на търсенето на гъвкавост от професионалисти и бъдещи мениджъри, EDHEC Online е насочен главно към активни професионалисти, които искат да придобият нови умения, за да повишат професионалната си кариера чрез дипломно обучение на високо ниво, достъпно навсякъде и по всяко време.

Пълна гама от онлайн курсове

От специализираната бакалавърска степен до Executive и MBA курсове, EDHEC Online се основава на нов начин на учене, предлагайки дипломни и сертификационни курсове по мениджмънт по всички въпроси, свързани с новите бизнес предизвикателства. Програмите за обучение се предоставят от преподаватели на EDHEC Business School и експерти от компанията, които внасят своя опит и ноу-хау.

Платформа за върхови постижения

EDHEC Business School е съосновател на международното Future of Management Education (FOME) в сътрудничество с Imperial College London и 5 други престижни бизнес училища и университети от световна класа. Целта на този съюз е да революционизира дипломите за дистанционно обучение чрез комбиниране на технологично и педагогическо ноу-хау.

В допълнение, няколко партньорства или споразумения с ключови играчи в света на EdTech обогатяват учебния опит, предлаган от EDHEC Online.

Чрез създаването на EDHEC Online, EDHEC Business School се позиционира в челните редици на утрешния модел с няколко кампуса. По този начин предлагаме на нашите студенти множество възможности за дипломни курсове на високо ниво на академични и технологични постижения, за да успеят в един бързо променящ се свят.
Беноа АРНО, заместник-декан, директор на EDHEC Online

Една цел: обогатяване на учебния опит

EDHEC Online позволява на EDHEC Business School да предостави достъп до своето изключително съдържание на възможно най-много студенти, водени от значителни цифрови иновации. EDHEC Online разработи система за „местно електронно обучение“, базирана на 4 стълба и фокусирана върху ученика:

  • Специализирана подкрепа от EDHEC професори чрез 2 индивидуални и групови коучинг сесии на месец,
  • Привилегировани взаимодействия с EDHEC професори и академични ментори по време на седмични срещи във виртуални класни стаи и в онлайн кампуса,
  • Нови технологии за индивидуално обучение (видеоклипове, викторини, мобилно обучение, онлайн оценяване и др.)
  • Иновативни учебни преживявания, независимо дали лично или дистанционно (тийм билдинг, семинари, бизнес игри и др.)

136493_pexels-photo-2422293.jpeg

EDHEC Business School: обучение на бъдещи лидери

Една амбиция: оказване на въздействие

От създаването си през 1906 г. от предприемачи, EDHEC Business School се издигна до най-високите международни стандарти благодарение на своя новаторски и уникален педагогически подход.

Въз основа на културата на „Изграждане на хора за изграждане на бизнес“ и „Учене чрез правене“, неговата педагогика се ангажира да преоткрие образователния опит около учениците, като им предлага широко портфолио от обучение на високо ниво. От бакалавърска степен (International BBA) до Ph.D. по финанси и всички магистърски курсове в началното и продължаващото обучение, EDHEC обучава лидерите на утрешния ден да разберат сложността на света на бизнеса и да имат положително въздействие върху света на бизнеса и обществото като цяло.

EDHEC навсякъде: 5 международни кампуса и 1 онлайн

Чрез своите пет кампуса: Лил, Ница, Лондон, Лондон, Париж, Сингапур и своя онлайн кампус, EDHEC е едно от двадесетте най-добри бизнес училища в Европа. Национално и международно известен, EDHEC има солидна репутация за високи постижения в научните изследвания и иновациите. EDHEC функционира като истинска лаборатория на идеи и предлага иновативни решения, които са високо оценени и възприети от компаниите.

Нашето призвание е да отговаряме на изискванията за обучение на нашите студенти и партньори, както на национално, така и на международно ниво. Чрез иновативни и интердисциплинарни програми за обучение, ангажираността и експертния опит на нашите лектори и силна мрежа, ние се стремим да допринесем за личното и професионално израстване на нашите студенти.
Еманюел МЕТАИС, декан на EDHEC Business School

Класации: международно признание

Само за няколко години изключителна динамика на растеж изведе EDHEC Business School до най-високите международни стандарти, с академичен опит и световноизвестни центрове за върхови постижения.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

Местоположения
  • Lille, Франция

Въпроси