Keystone logo
EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

Представление

EELU предоставя висококачествени услуги за образование и обучение на достъпна цена, за да осигури пазара на труда с готови промишлени работници, способни да се справят с модерни технологии и да създават и непрекъснато подобряват средата за преподаване и учене.

Образователната политика на университета зависи от интегрирана образователна система, която улеснява модела, базиран на обучаемите, като предоставя: 1. Лични лекции между преподаватели и студенти.

 1. Асинхронно премина през портала на университета за достъп до електронни курсове и електронно съдържание.
 2. Синхронни виртуални класни стаи, използващи интернет и университетския интранет.
 3. Видео конферентна връзка.

Този образователен модел съчетава предимствата както на традиционното образование, така и на образованието за електронно обучение в отличителен смесен модел. Тъй като традиционното обучение позволява на студентите да се свързват директно с инструктори в едната ръка и с други студенти от друга страна, докато моделът на електронното обучение позволява на ученика да използва модерни и напреднали технологии и му позволява да придобие комуникационни умения, Умения и умения за търсене на знания. Следователно студентът в Египетския университет за електронно обучение се превръща в център на образователната система и е квалифициран със знания и умения, за да се присъедини към конкурентен трудов пазар в световен мащаб.

Местоположения

 • Egypt Online

  Egypt Online, Египет

  • Giza

   33, Elmesaha St., Dokki , , Giza

   Въпроси