EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Представление

Европейският институт за висше образование е институция за допълнително образование, предлагаща висококачествени онлайн следдипломни и магистърски програми, които подготвят студентите за успешна кариера в нововъзникващата икономика. Нашата мисия е да насърчаваме академичните постижения и постиженията на учениците чрез трансформиращо и достъпно образователно изживяване със силен фокус върху иновациите, технологиите и креативността. Акредитирана от MFHEA - Орган за допълнително и висше образование на Малта, с номер на лиценз 2023-05, институцията приема строга, приобщаваща и достъпна образователна система, вдъхновена от принципите и стандартите за качество, определени от EHEA - Европейското пространство за висше образование.

Ние подготвяме отговорни лидери, които да трансформират бизнеса и обществото

Нашата основна цел е да развием утрешните глобални лидери, като предоставим подкрепяща онлайн образователна среда, която насърчава индивидуалния талант и потенциал, обхваща различни гледни точки и насърчава критичното мислене и уменията за решаване на проблеми.

Висококачествени онлайн магистърски степени, достъпни за глобална публика

Магистърските програми на EHEI позволяват на студенти с различен произход и възраст да получат акредитирана степен, като учат по всяко време и от всяко място, благодарение на подкрепата на изключителни професори и признати лидери в индустрията. Нашите магистърски степени са предназначени да отговорят на възникващото търсене на пазара на труда чрез висококачествена иновативна учебна програма, достъпна в удобен и гъвкав формат.

Моделът на онлайн обучение на институцията предлага на студентите много предимства, като възможността да определят свое собствено темпо на учене, да балансират работата и ученето и да получават персонализирано присъствие въз основа на индивидуалните изисквания и ниво на способности. Благодарение на различни технологични инструменти, студентите могат да подобрят кариерата си и да поддържат професионалното си предимство, докато обменят своите знания и опит с връстници и учители в мултикултурна общност.

 • Международен акредитиран
 • Увлекателни и интерактивни онлайн класове
 • Гъвкаво и персонализирано обучение
 • Онлайн изпити и оценяване
 • Финансова подкрепа и стипендии

акредитация

Европейският институт за висше образование е институция за допълнително образование, предлагаща висококачествени онлайн следдипломни и магистърски програми, които подготвят студентите за успешна кариера в нововъзникващата икономика. Нашата мисия е да насърчаваме академичните постижения и постиженията на учениците чрез трансформиращо и достъпно образователно изживяване със силен фокус върху иновациите, технологиите и креативността.

Акредитирана от MFHEA - Орган за допълнително и висше образование на Малта, с номер на лиценз 2023-05, институцията приема строга, приобщаваща и достъпна образователна система, вдъхновена от принципите и стандартите за качество, определени от EHEA - Европейското пространство за висше образование.

Онлайн програми

Онлайн програмите на EHEI позволяват на студенти с различен произход и възраст да получат акредитирана степен, като учат по всяко време и от всяко място, благодарение на подкрепата на изключителни професори и признати лидери в индустрията. Нашите магистърски степени са предназначени да отговорят на възникващото търсене на пазара на труда чрез висококачествена иновативна учебна програма, достъпна в удобен и гъвкав формат.

Образователният модел на институцията предлага на студенти от различни възрасти много предимства като възможността да продължат работата си, докато преследват академичните си качества, да напредват в кариерата си и да взаимодействат и обменят своите знания и опит с връстници и учители в мултикултурна общност.

Институционални цели

Мисията и целите на институцията са вдъхновени от принципа за осигуряване на качество и от текуща система за оценка, насочена към оценка и ефективност на преподаването чрез удовлетвореността на студентите, резултатите, представянето и разположението.

Основните цели на институцията са

 • Да предлагаме висококачествени програми за професионална степен, които са предназначени да вземат предвид възникващите изисквания на пазарите на труда
 • Да изгради общност и да обогати живота на учениците чрез насърчаване на образователен и професионален растеж
 • Да насърчи обучението, ориентирано към студента, на всички нива, подкрепено от технологични ресурси и ръководено от квалифициран преподавател и персонал
 • Да осигури изключителен образователен опит чрез академични и административни услуги за подкрепа
 • Да насърчава сътрудничеството и споделянето на изследвания между други институции със същите цели

Приемане

Местоположения

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

  Въпроси